PechaKucha 2024

PechaKucha 2024

Har DU en historie å fortelle, eller en du gjerne vil høre? Om natur, sirkularitet eller aktivitet i byen du bor i?  Vi jakter på fortellinger om hvordan den grønne omstillingen kan være med på å gjøre Trondheim til et enda bedre sted å bo.

Dronebildet av Grilstad Marina med PechaKucha logo.
Dronebildet av Grilstad Marina med PechaKucha logo.

FNs verdensdag for byer

Om PechaKucha

Vi inviterer deg som har interesse for grønn omstilling i Trondheim til å fortelle DIN historie. Om du jobber i privat næringsliv, er frivillig i et lag/organisasjon, student, forsker, eller er en privatperson vil vi gjerne at du tar kontakt. Kanskje er det nettopp du som får muligheten til å fortelle din historie på scenen på Dokkhuset 31.oktober. Arrangementet er i forbindelse med FNs verdensdag for byer.

Fortellingene skal skje i PechaKucha-formatet, noe som betyr en lysbildefremvisning med 20 bilder, som vises i 20 sekunder hver. Det vil si at du har 400 sekunder (nesten 7 minutter) på å fortelle historien din. Så her gjelder det å henge på. Vi hjelper deg selvsagt med formatet.

Store norske leksikon har skrevet en artikkel om Pechakucha.

Arrangementet er et samarbeid mellom Sintef, NTNU og Trondheim kommune.

Eksempler fra i fjor

Her kan du se videoene fra fjorårets PechaKucha.

Kontakt og frist

Du kan melde din interesse eller spørsmål i e-post til . Fristen er 20. august. Det endelige programmet setter vi opp basert på innspill og forslag vi får inn fra dere.

Sist oppdatert: 17.06.2024

Fant du det du lette etter?