Etablererveiledning

Etablererveiledning

Illustrasjonsbilde innovasjon

Etablererveiledningen i Trondheim kommune er et tilbud til innbyggerne som har en ønske om å utvikle eller starte egen bedrift. Trondheim kommune har inngått en avtale med Proneo som gir etablererne i kommunen tilgang til kompetanse og oppfølging gjennom en veiledningssamtale. Nedenfor finner du informasjon om tilbudet og kontaktskjema.

Det er også muligheter for å å søke seg inn i et innovasjonsmiljø dersom du ønsker det. Her kan du få god tilgang på kompetanse og ressurser som kan hjelpe deg videre med å utvikle virksomheten. Her er en oversikt over innovasjonsmiljø og klynger i Trøndelag.

Etablererveiledning

Proneo har lang fartstid med å veilede gründere som går med en drøm om å utvikle eller starte egen bedrift. Proneo avtaler gjerne en fortrolig samtale digitalt, over telefon eller på et av deres kontorer hvor du får veiledning fra en prosjektleder.

Tjenesten tilbys som enkelttimer til gründere og oppstartsbedrifter. Veiledningssamtale kan bookes her.

Næringsfaglig vurdering

Som etablerer kan du søke om å få beholde dagpenger fra NAV når du starter egen bedrift. Til en slik søknad trenger du en næringsfaglig vurdering som er en objektiv gjennomgang av realismen i forretningsideen din. Proneo utfører slike næringsfaglige vurderinger på oppdrag for Trondheim kommune. De vurderer forretningside, kompetanse, konkurransesituasjonen og behov i markedet. Søk her så tar de kontakt i løpet av kort tid for å avtale en prat.

Kontaktperson for tjenesten i Trondheim kommune er Kari Mette Elden, kari.mette.elden@trondheim.kommune.no, telefon 92 21 97 77.

Kontaktperson i Proneo er Heidi Totsås, heidi.totsas@proneo.no, telefon 97 71 57 47.

Lenker til relevant informasjon:

Sist oppdatert: 06.01.2023

Gå til toppen

arrow_upward
pd0mdwk000242