Brakka på Sunnland

Brakka er et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og unge fra 8.-10. trinn. Vi holder til i kantinebygget på Sunnland ungdomsskole med et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord.

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim er det viktig at vi holder 1 meter avstand til andre. Fritidsaktiviteter hvor det er vanskelig å holde nok avstand vil ikke ha vanlig åpent inntil videre. Fritidsklubben har fortsatt tilbud i små grupper. Ta kontakt med oss så får du komme. Vi må ha samtykke fra foresatte, det kan vi ordne når du kommer.

Digital fritidsklubb

Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim” er Kulturenhetens digitale fritidsklubb. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er discord-serveren bygd opp med forskjellige rom hvor ungdommer fra hele byen kan komme i kontakt med annen ungdom og ungdomsarbeidere.

Bli med på aktiviteter som f.eks. leksehjelp, bilderedigering, sjakkturnering, gaming, kurs i koding, maling etc. fra uke 13.

Gå til Discord-serveren"Ung Kultur Trondheim"

Åpningstider

Onsdager kl. 14.00-18.00

Følg Brakka på Facebook for info om hva som skjer

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Brakka er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse

Sunnland skole
Klæbuveien 211
7037 Trondheim

Kontakt

Kristin Drilen, avdelingsleder
telefon 93 48 43 99
epost: kristin.drilen@trondheim.kommune.no

Andre ansatte

Thomas Alstad, epost: thomas.alstad@trondheim.kommune.no

Ingeborg Knudsen Rundberg, epost: ingeborg.knudsen.rundberg@trondheim.kommune.no

Hva kan du gjøre på Brakka?

Brakka har et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord.

Inne har vi mange rom som er utformet spesielt med tanke på aktivitet for ungdom. Vi har kinosal/chill-rom, musikkstudio, bordtennisbord, formingsutstyr, brettspill m.m. På kjøkkenet lager ungdom og ansatte gratis middag hver dag. Vi har fokus på å lage sunn mat fra bunnen av, gjerne fra ulike land og verdensdeler.

De voksne som jobber på Brakka har bred kompetanse innen kulturaktiviteter. Vi tror ungdom vet best hva de vil gjøre på sin fritid. Ønsker du å lage et arrangement eller være med å starte opp et tilbud, så kom og snakk med oss. Det er derfor vi er her! I tillegg setter vi opp kurs og workshops etter ønske fra ungdommene som er her. Vi har også ulike aktiviteter i feriene.

Så hvis du er i aldersgruppen og synes noe av dette hørtes spennende ut, er du velkommen til å stikke innom i åpningstiden å se deg rundt.

Sist oppdatert: 02.03.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004