Hjem Kultur og fritidKulturtilbud og fritidsklubber for ungdomCaos kulturhus for barn og unge på Ugla

Caos kulturhus for barn og unge på Ugla

Caos Kulturhus for barn og ungdom ligger på Byåsen, og er et gratis kulturhus/fritidstilbud for barn og ungdom fra 13-17 år. Her får ungdom mulighet til å bli introdusert for ulike aktiviteter og kulturuttrykk, realisere egne prosjekt og ideer, og et sted å være sammen med venner. Caos er en rusfri arena, hvor voksne ansatte alltid er til stede.

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim er det viktig at vi holder 1 meter avstand til andre. Fritidsaktiviteter hvor det er vanskelig å holde nok avstand vil ikke ha vanlig åpent inntil videre. Fritidsklubben har fortsatt tilbud i små grupper. Ta kontakt med oss så får du komme. Vi må ha samtykke fra foresatte, det kan vi ordne når du kommer.

Digital fritidsklubb

Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim” er Kulturenhetens digitale fritidsklubb. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er discord-serveren bygd opp med forskjellige rom hvor ungdommer fra hele byen kan komme i kontakt med annen ungdom og ungdomsarbeidere.

Bli med på aktiviteter som f.eks. leksehjelp, bilderedigering, sjakkturnering, gaming, kurs i koding, maling etc. fra uke 13.

Gå til Discord-serveren"Ung Kultur Trondheim"

Mandag 16.00 - 19.00 (Tweenies 5. - 6. trinn)
Tirsdag 17.00 - 21.00 (ungdom 8. trinn - 17 år)
Torsdag 14.00 - 18.00 (Gen7 - for 7. trinn)
Fredag 18.00 - 22.00 (ungdom 8. trinn - 17 år)

Påmelding for Gen7 og Ungdom gjøres via Spond. Bruk Spond-koden 'ARITA', eller følg denne linken http://group.spond.com/ARITA

Følg Caos kulturhus på Facebook for oppdatert informasjon om aktiviteter.

Følg Caos kulturhus på Instagram.

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Caos er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse:
Uglavegen 8
7024 Trondheim

Kontakt:

Geir Mikael Reijners, avdelingsleder, tlf. 952 63 095
geir-mikael.reijners@trondheim.kommune.no

Andre ansatte

Kultur- og ungdomsarbeidere

Tove Moe - nærmiljøarbeider/utleieansvarlig - tlf. 916 72 313
epost: tove.moe@trondheim.kommune.no

Runar Nilsen Wiktil
epost: runar.nilsen.wiktil@trondheim.kommune.no

Ståle Tevik
epost: ståle.tevik@trondheim.kommune.no

Hva kan du gjøre på Caos?

Alle som har lyst kan delta på en utvalgt kulturaktivitet alle åpningskvelder. Vi gjør mye forskjellig, som for eksempel maling, foto/film, drama/teater, dans, mat. Vi oppfordrer deg til å komme med dine ideer!

Hva vil du holde på med?

Caos hjelper deg å starte med det du vil gjøre. Kanskje vi skulle hatt en friluftlivsgruppe, dansegruppe, eller noe nytt utstyr? Ta kontakt så hjelper vi deg med din idé.

Hva har vi, og hva gjør vi, på Caos?

• Øvingslokaler, med eller uten bandveiledning
  • Instrumentopplæring
  • Innspilling av demo/cd
  • Musikkproduksjon
  • Playstation 3 og 4/Nintendo wii
  • Biljard/Bordtennis
  • Fotoutstyr / Photoshop
  • Leksehjelp
  • Formingsutstyr
  • Studio
  • Konkurranser
  • Nettkafé
  • Noen å snakke med
  • Instrumenter / DJ-utstyr
  • + mye mer!
  • Du må gjerne komme med dine ideer til utstyr vi kan kjøpe inn!
  • Vi har ulike aktiviteter i feriene.

Tweenies - for 5.-6. trinn

Tweenies CAOS har åpent mandager kl. 16.00 - 19.00 og er et gratis fritidstilbud til alle i 5. og 6. trinn. Det kreves ingen påmelding.

Hver gang vil vi ha en hovedaktivitet som er styrt av voksne. Dersom man ikke ønsker å være med på den styrte aktiviteten er det flere andre ting å holde på med på egenhånd. Kvelden vil avsluttes med ”dagens konkurranse”. Både aktivitetene og konkurransene vil være enkle å være med på og preges av lek og mestring. Det kreves ingen forkunnskaper for å kunne delta.

Sist oppdatert: 08.09.2020