Hjem Kultur og fritidKulturtilbud og fritidsklubber for ungdomChappa kulturhus for barn og unge på Charlottenlund

Chappa kulturhus for barn og unge på Charlottenlund

Chappa kulturhus ligger i kjelleren på Charlottenlundhallen, og er et gratis kultur- og fritidstilbud for ungdom fra 8. trinn-17 år. Her får du mulighet til å bli introdusert for ulike aktiviteter og kulturuttrykk, realisere egne prosjekt og ideer, og et sted å være sammen med venner.

På Chappa har vi også Tweenies-tilbud hver onsdag. Dette er åpent for barn fra 5.-7. trinn.

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim er det viktig at vi holder én meters avstand til andre. Fritidsaktiviteter hvor det er vanskelig å holde nok avstand vil ikke ha vanlig åpent inntil videre. Fritidsklubben har fortsatt tilbud i små grupper. Ta kontakt med oss så får du komme.

Digital fritidsklubb

Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim” er Kulturenhetens digitale fritidsklubb. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er discord-serveren bygd opp med forskjellige rom hvor ungdommer fra hele byen kan komme i kontakt med annen ungdom og ungdomsarbeidere.

Bli med på aktiviteter som f.eks. leksehjelp, bilderedigering, sjakkturnering, gaming, kurs i koding, maling etc.

Gå til Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim"

Åpningstider

Dette er ordinære åpningstider. På grunn av koronasituasjonen kan åpningstidene fravike noe. Ta kontakt med oss eller følg med på Facebook eller Instagram for oppdaterte åpningstider.

For Tweenies-tilbudet bruker vi Spond for påmelding. Se mer info om dette under Tweenies lengre nede på siden.

Alt besøk på Chappa må avtales på forhånd i vår.

• Mandag: 17.00-21.00 (8. trinn-17 år)
  • Onsdag: 13.30-15.30 (Tweenies 5.-7. trinn)
  • Onsdag: 17.00-19.00 (8. trinn -17 år)
  • Fredag (oddetallsuker): 18.00-22.00 (8. trinn-17 år)

Følg Chappa kulturhus på Facebook for oppdatert informasjon om aktiviteter.

Følg Chappa kulturhus på Instagram.

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Chappa er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Charlottenlundhallen
Tunveien 18
7058 Jakobsli

Ane Marte Gjershaug, avdelingsleder
tlf. 47 66 64 82
ane-marte.gjershaug@trondheim.kommune.no

Andre ansatte

Kultur- og ungdomsarbeidere

Mari Haugland
tlf. 94 14 69 84
epost: mari.haugland@trondheim.kommune.no

Lukas Kruk
epost: lukas.adam.kruk@trondheim.kommune.no

Espen Kongssund
epost:espen.kongssund@trondheim.kommune.no

Vegar Ytterdal Larsen
epost: vegar.ytterdal.larsen@trondheim.kommune.no

Hva skjer?

Her kan du lese mer om hva som skjer i feriene

Du kan også følge med på sosiale medier eller komme innom Chappa.

Hva tilbyr Chappa?

700 kvm med moro! Vi har blant annet:

• Diskotek
  • Dansesal
  • Musikkstudio med mulighet for å spille inn musikk
  • Fullt utstyrte bandrom
  • Gamingrom med 4 gaming pc-er
  • Egne rom for å spille PS4 og Nintendo Switch
  • Biljard, ping-pong, fussball og airhockey
  • Brettspill
  • Klatrevegg, innebandy, basket, fotball mm
  • Kunst- og håndverksutstyr
  • Friluftsutstyr
  • Sunn og gratis mat hver klubbkveld
  • Konkurranser
  • Aktiviteter i feriene
  • Trygge voksne du kan snakke med
  • Vi hjelper også til med lekser, jobbsøknad mm

Chappa er brukerstyrt, det betyr at du selv er med på å bestemme hvilke aktiviteter og tilbud vi skal ha.

Har du lyst å arrangere noe? En konsert, workshop, festival eller et LAN. Da hører vi gjerne fra deg.

Bandrom

På Chappa har vi 3 bandrom som kan lånes gratis av ungdom i alderen 13-17 år.

Henvendelser om utleie av bandrom rettes til: ane-marte.gjershaug@trondheim.kommune.no

Tweenies - for 5.-7. trinn

Vi ønsker alle barn på 5.-7. trinn ved Charlottenlund barneskole velkommen til Chappa Tweenies onsdager fra kl. 13.30-15.30. Vi serverer enkel mat.

På grunn av korona-situasjonen har vi kun åpent med påmelding.

Vi bruker appen Spond for påmelding og informasjon om aktivitetene. Åpne lenken for å melde deg/ditt barn inn: https://group.spond.com/DGRYZ

Appen er gratis å laste ned, og enkel å bruke.

Oppstår det problemer med påmelding kan du ta kontakt med oss på tlf: 47 67 46 64.

Man må melde seg på for hver gang. Påmeldingen åpner tirsdager kl. 17.00, og du kan få varsel fra Spond-appen om dette. Dersom det er fullt blir en satt på venteliste.

Vi er opptatt av å begrense smitte. Vi tilrettelegger for at alle på Chappa tweenies holder 1 meter avstand. Personer som er syke skal være hjemme.

For mer info følg med på www.instagram.com/chappa_tweenies/

Spørsmål angående Chappa Tweenies?

Kontakt:

Ane Marte Gjershaug, tlf 47 66 64 82, ane-marte.gjershaug@trondheim.kommune.no

Utleie Chappa

Chappa kan leies tirsdager (kun for frivillige lag og organisasjoner) og i helger. Forespørsler om leie gjøres i Bookingbasen. Kommunen prioriterer utlån til lag og organisasjoner i kommunale lokaler. Privatpersoner kan også leie lokalene. Vi leier ikke ut til private/lukkede arrangement for ungdom.

Chappa kan leies tirsdager og i helger. Forespørsler om leie gjøres i Bookingbasen. Kommunen prioriterer utlån til lag og organisasjoner i kommunale lokaler. Privatpersoner kan også leie lokalene. Vi leier ikke ut til private/lukkede arrangement for ungdom.

Les mer om Bookingbasen

Gå direkte til Bookingbasen