Hjem Kultur og fritidKulturtilbud og fritidsklubber for ungdomChappa kulturhus for barn og unge på Charlottenlund

Chappa kulturhus for barn og unge på Charlottenlund

Chappa kulturhus ligger i kjelleren på Charlottenlundhallen, og er et gratis kultur- og fritidstilbud for ungdom fra 8. trinn - 17 år. Her får de mulighet til å bli introdusert for ulike aktiviteter og kulturuttrykk, realisere egne prosjekt og ideer, og et sted å være sammen med venner.

På Chappa har vi også Tweenies-tilbud hver torsdag. Dette er åpent for barn fra 5. - 7. trinn i Østbyen bydel.

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim er det viktig at vi holder 1 meter avstand til andre. Fritidsaktiviteter hvor det er vanskelig å holde nok avstand vil ikke ha vanlig åpent inntil videre. Fritidsklubben har fortsatt tilbud i små grupper. Ta kontakt med oss så får du komme. Vi må ha samtykke fra foresatte, det kan vi ordne når du kommer.

Digital fritidsklubb

Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim” er Kulturenhetens digitale fritidsklubb. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er discord-serveren bygd opp med forskjellige rom hvor ungdommer fra hele byen kan komme i kontakt med annen ungdom og ungdomsarbeidere.

Bli med på aktiviteter som f.eks. leksehjelp, bilderedigering, sjakkturnering, gaming, kurs i koding, maling etc. fra uke 13.

Gå til Discord-serveren"Ung Kultur Trondheim"

Åpningstider

Dette er ordinære åpningstider. På grunn av koronasituasjonen kan åpningstidene fravike noe. Ta kontakt med oss eller følg med på Facebook eller Instagram for oppdaterte åpningstider.

Alt besøk på Chappa må avtales på forhånd i høst.

Mandag: 17.00 - 21.00
Onsdag: 17.00 - 21.00
Torsdag: 17.30 - 20.00 (Tweenies, 5.-7. trinn)
Fredag (oddetallsuker): 18.00 - 22.00

Følg Chappa kulturhus på Facebook for oppdatert informasjon om aktiviteter.

Følg Chappa kulturhus på Instagram.

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Chappa er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse:

Kakuua Mtfutakamba (permisjon)
epost: kakuua-halima.mfutakamba@ou.trondheim.kommune.no

Hva skjer?

Du kan også følge med på sosiale medier eller komme innom Chappa.

Hva kan du gjøre på Chappa?

Hva er Chappa?

• Et gratis fritidstilbud for barn og ungdom
  • Chappa er brukerstyrt, det betyr at ungdom selv er med på å bestemme hvilke aktiviteter og tilbud vi skal ha
  • Et sted du kan være med på aktiviteter, få hjelp med leksene, eller bare slappe av med venner
  • Et sted med masse forskjellig utstyr og spill du kan bruke
  • Et sted hvor voksne ansatte alltid er til stede
  • En rusfri arena

Her er noe av det vi har på Chappa

• Trygge voksne du kan snakke med
  • Disco med DJ-utstyr
  • Dansesal
  • Musikkstudio med forskjellige instrumenter og mulighet for å spille inn musikk
  • Utleie av bandrom
  • Gamingrom
  • Fotostudio
  • Eget rom for å spille PS4
  • Biljard, ping-pong, fussball og brettspill
  • Fredagsgym med klatrevegg, innebandy, basket, fotball prosjektrom med masse forskjellig utstyr for tegning, kunst og håndverk
  • Masse forskjellig sports- og fritidsutstyr til utlån
  • Sunn og gratis mat hver klubbkveld
  • Vi hjelper deg hvis det er noe du som er ungdom ønsker å gjennomføre - alt fra konsert, workshop, jobbsøknad, lekser, animasjonsfilm eller å bake en kake
  • Konkurranser
  • Vi har ulike aktiviteter i feriene.

Bandrom

På Chappa har vi 3 bandrom som kan lånes gratis av ungdom i alderen 13-17 år.

Henvendelser om utleie av bandrom rettes til: ane-marte.gjershaug@trondheim.kommune.no

Tweenies - for 5. - 7. trinn

Vi ønsker alle barn på 5. - 7. trinn i Østbyen bydel velkommen til Chappa Tweenies torsdager.

På grunn av korona-situasjonen har vi i høst kun åpent for grupper med påmelding. Det er per nå 10 plasser hver torsdag fra kl. 18.00 - 19.00

Vi bruker appen Spond for påmelding og informasjon om aktivitetene. Åpne lenken for å melde deg/ditt barn inn: https://group.spond.com/ZCPZE--

Appen er gratis å laste ned, og enkel å bruke.

Oppstår det problemer med påmelding kan du ta kontakt med oss på tlf: 476 74 664.

En må melde seg på for hver gang. Påmeldingen åpner onsdager kl 14.00, og du kan få varsel fra Spond-appen om dette. Dersom det er fullt blir en satt på venteliste.

Vi er opptatt av å begrense smitte. Alle på Chappa tweenies må holde 1 meter avstand. Personer som er syke skal være hjemme.

For mer info følg med på www.instagram.com/chappa_tweenies/

Spørsmål angående Chappa Tweenies?

Kontakt:
Ane Marte Gjershaug
ane-marte.gjershaug@trondheim.kommune.no

Utleie Chappa

Chappa kan leies tirsdager og i helger. Forespørsler om leie gjøres i Bookingbasen. Kommunen prioriterer utlån til lag og organisasjoner i kommunale lokaler. Privatpersoner kan også leie lokalene. Vi leier ikke ut til private/lukkede arrangement for ungdom.

Les mer om Bookingbasen

Gå direkte til Bookingbasen