Hjem Kultur og fritidKulturtilbud og fritidsklubber for ungdomEnter kulturhus for barn og unge på Tiller

Enter kulturhus for barn og unge på Tiller

Enter kulturhus har vært et fritidstilbud for ungdom på Tiller siden 1980-tallet. Enter er et gratis kultur- og fritidstilbud for unge fra 13 - 17 år, hvor ungdom får mulighet til å bli introdusert for ulike aktiviteter og kulturuttrykk, realisere egne prosjekt og ideer, og et sted å være sammen med venner. Enter er en rusfri arena, hvor voksne ansatte alltid er til stede.

Korona: Hvordan påvirker dette våre tilbud?

På grunn av smittesituasjonen i Trondheim er det viktig at vi holder 1 meter avstand til andre. Fritidsaktiviteter hvor det er vanskelig å holde nok avstand vil ikke ha vanlig åpent inntil videre. Fritidsklubben har fortsatt tilbud i små grupper. Ta kontakt med oss så får du komme. Vi må ha samtykke fra foresatte, det kan vi ordne når du kommer.

Digital fritidsklubb

Discord-serveren "Ung Kultur Trondheim” er Kulturenhetens digitale fritidsklubb. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er discord-serveren bygd opp med forskjellige rom hvor ungdommer fra hele byen kan komme i kontakt med annen ungdom og ungdomsarbeidere.

Bli med på aktiviteter som f.eks. leksehjelp, bilderedigering, sjakkturnering, gaming, kurs i koding, maling etc. fra uke 13.

Gå til Discord-serveren"Ung Kultur Trondheim"

Tilbud til ungdom 8. trinn - 17 år:

Mandag kl. 16.30 - 19.00
Onsdag 17.30 - 21.00

Tirsdagsklubben 6. trinn - 18 år (tilrettelagt for ungdom med funksjonsnedsettelser):

Tirsdag kl.17.00 - 20.30

Følg Enter kulturhus på Facebook for oppdatert informasjon.

Følg Enter kulturhus på Instagram.

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Enter er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse:

Rostenhallen
Østre Rosten 39
7075 Tiller

Kontakt:

Julie Frigstad Ottesen, avdelingsleder
tlf. 47 70 20 96
epost: julie.frigstad.ottesen@trondheim.kommune.no

Andre ansatte

Kultur- og ungdomsarbeidere:

Malene Simonsen - nærmiljøarbeider, tlf. 46 89 37 87
epost: Malene.simonsen@trondheim.kommune.no

Torill Solheim
epost: Torill.solheim@trondheim.kommune.no

Hva kan du gjøre på Enter?

• Enter er brukerstyrt, det vil si at ungdommene er med og planlegger og gjennomfører arrangement og aktiviteter på huset
  • På Enter er det fokus på sunn mat og helse, og det serveres gratis varm mat.
  • Det er alltid ansvarlige voksne til stede, og alle arrangement er rusfri!
  • Vi har ulike aktiviteter i feriene.

Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben er et tilrettelagt tilbud for funksjonshemmede ungdommer.

Utleie av Enter

Alle forespørsler om utleie gjøres i Trondheim kommunes bookingbase:

Spørsmål vedrørende utleie rettes til:
malene.simonsen@trondheim.kommune.no

Sist oppdatert: 02.10.2020