Hjem Kultur og fritidDen kulturelle spaserstokkenArtist for Den kulturelle spaserstokken

Artist for Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken i Trondheim ønsker programtilbud!

Er du artist, musiker, kunstner, foredragsholder, kursholder eller lignende, og ønsker å opptre eller ha aktivitet for seniorer?

Kulturenheten søker utøvere og program som passer på ulike arenaer, fra større produksjoner til intimkonserter og mindre arrangement. Vi ønsker tilbud innen ulike sjangere, og er hovedsakelig interessert i tilbud med et tema eller spissede konsept.

Ulike typer oppdrag

Kulturenheten tilbyr arrangement for seniorer gjennom Den kulturelle spaserstokken og Kulturkarusellen. Vi har også ulike nærmiljøarrangement i samarbeid med aktører i byen, og vi samarbeider med andre kommuner i Trøndelag om turneer i Den kulturelle spaserstokken.

Les mer om våre kulturtilbud for seniorer

• Vi vurderer alle tilbud ut fra hvordan det passer inn i det øvrige programmet og hvilket format som egner seg best, og tar kontakt med utøvere/program som er aktuelle.
  • Utøver(e) blir engasjert for ett eller flere oppdrag etter nærmere avtale.
  • Turnevirksomhet i Den kulturelle spaserstokken eller Kulturkarusellen innebærer vanligvis to konserter per dag. Utøverne honoreres etter faste takster.
  • Antall arrangement i Kulturkarusellen avhenger av antall bestillinger fra helse- og velferdssentrene i Trondheim kommune.
  • Den kulturelle spaserstokken i Trondheim promoterer noen av tilbudene ut til alle kommuner i Trøndelag, og koordinerer turneer for både artister og kommuner. Antall arrangement avhenger av antall bestillinger fra kommunene.

Meld inn programforslag

Skjema for innmelding av programforslag til Seniorkultur.

Spørsmål?

Kjetil Krøvel - avdelingsleder Seniorkultur
telefon 916 72 398
kjetil.krovel@trondheim.kommune.no