Hjem Veg, vann og avløpHva gjør vi med brøytesnø

Hva gjør vi med brøytesnø

Digitalt dialogmøte om klima- og miljøvennlig fjerning av snø. Nå trenger vi ideene dine! Alle inviteres til en idemyldring om hvordan vi kan utnytte snø som brøytes bort på en smart måte.
Onsdag 27. mai 2020

Fra 10:00 til 12:00

Videomøte via Microsoft Teams

Oslo og Trondheim kommune ønsker dialog med virksomheter og fagmiljøer som kan være med å utvikle innovative løsninger for fjerning av forurenset snø i byene.

Invitasjon til dialogmøtet

Oslo kommune ved Bymiljøetaten og Trondheim kommune ved Byutvikling samarbeider om en innovativ anskaffelse for fjerning av forurenset snø i byene. Hvordan kan vi fjerne snøen og utnytte den og avfallet som følger med – smartere enn i dag?

Kommunene i samarbeid med Nasjonal program for leverandørutvikling inviterer til digital dialogkonferanse for å:

• Gi potensielle leverandører en god forståelse av utfordringen og behovet.
  • Få innspill om mulighetsrommet, alternativer eller innovative løsninger som vil dekke behovet.
  • Identifisere mulige utfordringer i prosjektet.
  • Lage en digital møteplass der små og store aktører som er interessert i oppgaven kan finne sammen.

Foreløpig program

• Velkommen og mål for dagen
  • Leverandørdialog og forventninger til interessentene i dialogfasen
  • Prosjektet og behovene
  • Rammer og føringer
  • Spørsmål og tilbakemeldinger
  • Oppsummering og veien videre

Påmeldingsfristen er 26.mai 2020 klokken 12:00 – påmeldingsskjema.

Påmeldte vil få nærmere opplysninger om endelig program og videolenke til møtet.

Mer informasjon om prosjektet og programmet finner du i Dialognotat

Her finner du veiledende kunngjøring på Doffin

Sist oppdatert: 11.05.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)