Kontaktinfo
Telefon
72546500
Adresse
Olav Tryggvasons gate 2 B/4
Epost
pensjonskassen.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Økt minstenivå i folketrygden - og lavere pensjon fra TKP

Minstepensjonen til enslige alderspensjonister i folketrygden blir økt med 4000 kroner per år, og satsene som gjelder gifte og samboende alderspensjonister øker med 1000 kroner per år, med virkning fra 1. september 2017. For de alders- og ektefellepensjonister i TKP som er omfattet av dette medfører samordningsreglene at pensjonen fra TKP vil bli lavere fordi folketrygden øker. Summen av pensjonene fra folketrygden og TKP vil ikke gå ned.

Informasjon til de pensjonistene det gjelder

Alle pensjonister som får sin pensjon redusert i samsvar med det økte minstenivået, vil få brev om dette fra TKP når omregningen blir gjennomført. Målet med endringen er å øke minstenivået på alderspensjonen i folketryden.  

Klikk på denne linken for å lese mer om økt minste pensjonsnivå til enslige, gifte og samboende alderspensjonister på NAV sine sider.

 Nye medlemsfordeler - gode tilbud på boliglån og skadeforsikring

Trondheim kommunale pensjonskasse kan nå tilby konkurransedyktige boliglån og skadeforsikring gjennom et samarbeid mellom Pensjonkasseforeningen og Storebrand. Tilbudet gjelder for våre rettinghetshavere, det vil si deg som er eller har vært medlem i pensjonskassen samt dere som mottar pensjon fra oss.

For å søke om lån/kjøpe forsikring klikker du på denne linken for ytterligere informasjon og kontaktopplysninger:

https://www.storebrand.no/privat/partner/pensjonskasseforeningen

Alle henvendelser om lån og forsikring må gjøres direkte til Storebrand gjennom kontaktopplysningene du finner ved å klikke på linken over.

Du som kunde har nå muligheten til å nå oss via flere kanaler -  Telefon, e-post, brev eller komme innom oss for en prat.

 

 

Trondheim kommunale pensjonskasse