10 nye korona-smittet i Trondheim

Ytterligere 10 menn fra Trondheim har onsdag fått påvist koronasmitte. Dermed er antallet personer i Trondheim som har testet positivt for covid-19 nå oppe i 22.

Sist oppdatert: 21.02.2022

Bilde av et koronavirus

Alle har nylig vært på reise i Østerrike, og de er fra fem ulike reisefølger.  Alle 10 har milde symptomer, sier smittevernoverlege i Trondheim kommune, Eli Sagvik.

De ble onsdag analysert 41 prøver på St. Olavs hospital. 10 av disse prøvene ga positivt utslag for korona-smitte.

- Personene som er smittet skal oppholde seg hjemme til de er smittefrie. Både de smittede og deres familier blir fulgt opp av helsevesenet, sier smittevernoverlege Eli Sagvik i Trondheim kommune.

Det jobbes nå med å kartlegge hvilke personer som de smittede har hatt nær kontakt med. De som har hatt nær kontakt med de smittede, skal være hjemme (hjemmekarantene).

Gå til toppen

arrow_upward