Jobb hos oss

Tenk å ha en jobb som handler om å skape et godt liv for tusenvis av innbyggere.

Sammen jobber våre medarbeidere for at alle som bor i Trondheim skal ha det best mulig. Både nå og i fremtiden.

Trondheim kommune er den største arbeidsgiveren nord for Dovre. Vi består av om lag 15 000 medarbeidere som arbeider innenfor et bredt spekter av tjenesteområder. Her finner du informasjon om oss som arbeidsgiver, og du får møte noen av våre medarbeidere.

Møt våre medarbeidere

Trondheim kommune en en mangslungen arbeidsgiver. Vi har rådgivere, driftsoperatører, lærlinger, lærere, planleggere, sykepleiere, renholdsoperatører og mye, mye mer. Her kan du stifte bekjentskap med noen av våre kolleger.

 

Mer om Møt våre medarbeidere

Test test
Test test

Bli lærling

Trondheim kommune er Midt-Norges største lærebedrift. Vi tilbyr gode læreplasser med engasjerte veiledere, kursdager og andre samlinger, lønn under utdanning og mulighet for praksis i utlandet i flere ulike yrkesfag. Vi ønsker å ha deg som kollega når du er ferdig med fagbrevet.

Mer om Bli lærling

Ung i jobb

Ungdom mellom 16 og 18 år kan søke på fire ukers sommerjobb ved flere ulike enheter i kommunen.

Det er søknadsfrist i mars hvert år

Les mer om Ung i jobb

Jobb i helse

Å jobbe med helse og velferd i kommunen byr på spennende jobbmuligheter! Her kan du jobbe med et bredt spekter av pasienter i ulike livsfaser. Vi er hele tiden på utkikk etter nye sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere. Velkommen til oss!

 

Mer om Jobb i helse

Test test

Helt med!

Inkludering av personer med utviklingshemming i det ordinære arbeidslivet.

Trondheim kommune tilbyr, i samarbeid med stiftelsen SOR, "Helt med - stillinger" på noen av våre enheter. Dette er stillinger for utviklingshemmede som kan kombineres med uføretrygd.

Les mer om Helt med!

Fant du det du lette etter?