Utdeling av Trondheim kommunes Byggeskikkprisen 2019

Hvem har skapt et byggverk eller bygde omgivelser som bidrar til å heve og utvikle allmenn byggeskikk, som er av høy kvalitet, er knytta til folks dagligliv og nærmiljø, og som tar hensyn til Trondheims egenart? Få med deg utdeling av prisen 14. juni kl. 12.00 i Hovedbiblioteket.

Sist oppdatert: 25.07.2022

Flere av årets foreslåtte kandidater har fortsatt gjenstående arbeider før ferdigstilling. Det ser derfor ut til at det blir mange gode kandidater i 2020.

I fjor vant Lysholmbygget i E.C. Dahls gate 2, over kandidater som Teknologibygget (Sverres gate 12), gamle Bergs maskinhall og gamle Finnes barnehjem (Ladeveien 13), Lade skole og idrettshall og boliger (Strindfjordveien og Havseilerveien) på Grilstad marina.

Eksperimentboligene på Svartlamoen i Brodals gate 9 fikk hedrende omtale. Disse kandidatene er med og kjemper videre om årets pris, sammen med tidligere kandidater, så framt det ikke er mer enn 5 år siden de ble tatt i bruk. Årets nykommere er blant andre hotell Britannia, Helsevakta, Heimdal vgs og Kolstad arena, boligblokker i Ladebekken 7 og 9, samt det nye biblioteket på Moholt studentby.

Den 14. juni kl. 12.00 i Hovedbiblioteket i Trondheim offentliggjøres vinneren og byggeskikkprisen deles ut av ordfører Rita Ottervik. Juryen legger fram sine begrunnelser og deler ut heder og ære.

Boliger i Havseilerveien Grilstad marinaHelsevaktaBritannia hotellLade skoleTeknologibyggetTidligere bergs maskinhallHeimdal vgs

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward