Xplora

Xplora

Xplora

Logo til Xplora
Logo til Xplora

Om dem

Xplora er et plattform- og serviceselskap, og en industriell leder i markedet for smartklokker for barn. Xplora ble etablert med målsetningen om å gi barn en trygg introduksjon til den digitale hverdagen, samt bidra til bedre balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet. Xplora sin visjon er å legge til rette for at barn verden rundt kan erfare hvordan deres daglige aktiviteter skaper verdier og utgjør en positiv forskjell. I senere tid har Xplora utvidet sitt fokus. Selskapet satser nå også på å benytte sin digitale platform til å kunne tilby kommersielle og ideelle organisasjoner et verktøy for å involvere, inspirere, engasjere og utdanne både kolleger og kunder i egne bærekrafts-prosjekt. Plattformen designes altså for å skape fysisk engasjement, samt inspirerende utdanning for bærekraftig atferdsendring, og gjerne med et overordnet bærekraftsmål å strekke seg mot.

Modellen skaper en vinn-vinn-vinn for deltagere (ansatte/kunder), samfunnet (bærekraftige ringvirkninger fra atferdsendring) og selskapet som tar initiativ (Godt budskap om selskapets bærekrafts-engasjement)! Konseptet er adoptert i et langvarig samarbeid med United Cities og Bærekraftsenteret (FN). Xplora-familien tror på å samarbeide og dele erfaringer, og er derfor åpne for å knytte kontakt på tvers av bransjer.

Kontrakt

Kontrakt mellom Bærekraftssenteret og Xplora

Hva de vil jobbe med

Xplora og Bærekraftssenteret ønsker å gjennomføre prosjektet #GoForTrust (arbeidstittel). Gjennom prosjektet vil partene samarbeide med andre relevante partnere for å demonstrere hvordan ansvarlig bruk av sosial teknologi kan fremme sosialt bærekraftige lokalsamfunn, fysisk aktivitet og bedre folkehelse.

SDGs som de fokuserer på

SDGs som Xplora fokuserer på (1,3,4,5,13,17)

Ytterligere informasjon om Xplora

Mer informasjon om Xplora

Linkedin side til Xplora

CEO, Sten Kirkbak,

Sten Kirkbak på LinkedIn

ESG-manager, Alexander Reitan,

+47 93 20 67 68, Alexander Reitan på LinkedIn

Sist oppdatert: 27.01.2022

Fant du det du lette etter?