Mangfoldsprisen til et idrettslag med hjerte for lokalmiljøet

Utleira Idrettslag er tildelt Trondheim kommunes Mangfoldspris for 2018. Det er femte gang prisen deles ut, og første gang den går til en representant for idretten.

Sist oppdatert: 30.04.2021

Prisen består av et diplom, et kunstverk av Karen Bit Vejle og 25 000 kroner.

Ordfører Rita Ottervik overrakte prisen til daglig leder Pål Wahl i Utleira Idrettslag:

- Årets mottaker av mangfoldsprisen jobber for at deres nærmiljø skal være et godt sted å leve for alle. De lever opp til sitt slagord gjennom å inkludere flest mulig i sitt arbeid, understreket ordføreren.

Prisvinnerens kjerneverdier er Respekt, inkludering, mestring og engasjement. Prismottakeren har jobbet målbevisst for å realisere verdigrunnlaget sitt, og er et godt eksempel når det gjelder å inkludere barn og foreldre med innvandrerbakgrunn i sine aktivitet.

Utleira Idrettslag har et allsidig tilbud til nærmiljøets innbyggere, og jobber på flere fronter for å inkludere innbyggere som ikke uten videre har idretten som sin naturlige arena.

Rita Ottervik og Pål B. Wahl

Juryen for mangfoldsprisen har bestått av ordfører Rita Ottervik, rådmann Morten Wolden, bystyrerepresentantene Siri Holm Lønseth og Nina Kokaas og Mangfoldsrådets representanter, Shemsa Rousso Eve og Amin Said.

Fant du det du lette etter?