Trondheim kommune tar i bruk Helseplattformen fra 7.mai

Trondheim kommune har beslutta å ta i bruk Helseplattformen fra lørdag 7. mai.

Sist oppdatert: 29.04.2022

Portrett av Wenche P. Dehli
Helse og velferdsdirektør Wenche P.  Dehli.

Etter at styret ved St.Olavs hospital onsdag vedtok å utsette sin innføring til høsten har kommunen sammen med Helseplattformen utredet hva som må på plass for å starte opp alene.

Det er gjennomført risikoanalyser og utarbeidet en oppsummering som konkluderer med at risikoen knyttet til forhold ved løsningen for oppstart lørdag 7. mai 2022 er akseptabel. Det er da tatt i betraktning at Helseplattformen AS nå har større kapasitet til å støtte oppstart for Trondheim kommune. 

Motivert for oppstart

Alle sentrale risikoforhold vil følges daglig fram til oppstart. Helseplattformen AS og Trondheim kommune bekrefter at Helseplattformen-løsningen er klar for produksjonssetting. 

- Risikovurderingene som er gjennomført trygger oss på at vi kan innføre Helseplattformen 7.mai slik vi har ønsket, sier helse- og velferdsdirektør Wenche P. Dehli i Trondheim kommune. Organisasjonen har planlagt for oppstart nå, og jeg opplever at vi har en motivert organisasjon som er klar til å ta i bruk Helseplattformen og som er glad for at oppstartsdato er endelig avklart. 

Helse og velferd

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward