Hjem NyhetssakerSlik var korona-året i Trondheim

Slik var korona-året i Trondheim

Hele 2020 og så langt i 2021 har mye handlet om korona, smittevern og pandemi. Både internt i Trondheim kommunes organisasjon, i byen og i hele samfunnet. I denne korona-dokumentaren har vi oppsummert noe av det som har skjedd under pandemien så langt.

Sist oppdatert: 12.04.2021

Ansatt med værneutstyr gjør seg klar på Leangen teststasjon.
Teststasjon på Leangen har vært en sterkt trafikkert vei siden oppstarten i september.

Her kan du lese vår dokumentar

Det ble viruset med stor V og har preget alle deler av vår hverdag de siste månedene. Vi har vært nødt til å tåle sterke inngrep og restriksjoner. Næringsliv, kultur- og idrettsliv, skoler, barnehager, institusjoner - ja i alle deler av samfunnet har viruset endret måten vi har levd på - for en stund.

Det gjenstår å se hvilke langsiktige konsekvenser og skadevirkninger pandemien får, men vi ser etter hvert starten på slutten nå - forhåpentligvis. Vaksineprogrammet er i gang, og stadig nye grupper i befolkningen får tilbud om å få vaksine.

I vår korona-dokumentar har vi oppsummert en del sentrale hendelser i Trondheim kommune gjennom det siste året. Samtidig får du et innblikk i hvordan deler av kommunens virksomhet har jobbet i denne krevende tiden.

Helse og velferd

Korona

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006