ISAK skal være en kulturlabyrint du ikke vil ut av!

Kultursenteret ISAK er ungdommens eget kultursenter, Midt i Trondheim sentrum. Hovedmålgruppen er ungdom 16-25 år, men alle kan benytte seg av lokalene. Du er hjertelig velkommen enten du trenger et sted å ha noe å gjøre eller et sted å være. Her kan du både utøve og oppleve kultur. Senteret består av rom og fasiliteter for all slags kulturutøvelse, og det er opp til deg å ta det i bruk og fylle huset med aktivitet. Det er gratis å benytte seg av tilbudet hvis du er ungdom i målgruppen, og det er ingen krav til medlemskap.

Åpent mandag - torsdag kl. 09.00 - 21.30, fredag kl. 09.00 - 18.30. Det er arrangement for ungdom på fredager, ca kl. 19.00 - 23.00. Oppdatert info om arrangement på Facebook .

Besøksadresse: Prinsens gate 44

ISAK Artist

tilbyr studio og artistveiledning, DJ-utstyr, bandstudio, øvingslokaler og scener. Enten du driver med musikk, teater, dans, foto, film, kunst eller andre kunstnerisk uttrykk kan du låne lokaler og få mulighet til å utvikle deg videre.

ISAK Arrangement

Har du en ide til et prosjekt, eller et ønske om å drive med konsertarrangering? Her kan du få opplæring i lyd- og lysteknikk og hjelp og veiledning til planlegging og gjennomføring av større og mindre arrangement.

ISAK Opplevelser

På ISAK er det rundt 120 åpne arrangement i året, fra filmkvelder og debattmøter til konserter, festivaler og forestillinger. Fri alder-konserter med kjente navn og lokale helter. Byens koseligste kafe, Coffee Annan, med snille priser for ungdom og studenter.

Kafeen er åpen mandag til torsdag 11.00 - 20.00, fredag 11.00 - 18.00 (lenger når det er arrangement på fredager)

Oppdatert informasjon om aktiviteter finner du på www.isak.no

ikon kultur Kultur, kunst og fritid