Bærekraftutstilling med undervisningsopplegg

Bærekraftutstilling med undervisningsopplegg

Grønn Barneby, Miljøagentene og Hva Nå? Endringslaben inviterer skoler i Trondheim til en interaktiv utstilling om bærekraft på Hovedbiblioteket i Trondheim. Skolene vil bli møtt av en formidler tilknyttet utstillingen.

Fra 15. januar til 1. februar inviteres skoleklasser i Trondheim til besøk på Hva nå? Endringslaben – en interaktiv utstilling om bærekraftig utvikling, med tilhørende undervisningsopplegg for bruk i klasserommet før og etter. 

Utstillingen settes opp på Hovedbiblioteket og retter seg mot skoleklasser fra 4. trinn og oppover. Det er gratis for skolene å besøke utstillingen og benytte materiell til for og etterarbeid.

Både utstillingen og undervisningsoppleggene er forankret i Kunnskapsløftet 2020 og har som mål å tilby lærere konkrete verktøy for bruk i undervisning om bærekraftig utvikling som et tverrfaglig tema. Hva nå? Endringslaben skal gi elevene en spennende mulighet til å lære mer om hvordan bærekraftig utvikling henger sammen med valgene vi tar i hverdagen, og om hvordan vi kan bidra til positiv endring.

Lærere melder klassene sine på utstillingen via påmeldingssystemet på endringslaben.no.

Undervisningsoppleggene er også tilgjengelige på nettsiden. Ved spørsmål angående prosjektet eller påmelding, ta kontakt med prosjektansvarlig Tuva Neraal Volden (e-post: , telefon 90 70 85 36).

Vi håper at Hva nå? Endringslaben – som et interaktivt læringsprosjekt med spill, videoer, kart, quizer og mye mer – kan hjelpe skoler og lærere i arbeidet med bærekraftig utvikling, og at dere har lyst til å være med!

Sist oppdatert: 02.01.2024

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward