Kosthold i Grønn Barneby

Kosthold i Grønn Barneby

Vi ønsker at flere hjem, skoler og barnehager skal jobbe med å få et bedre kosthold. Derfor tilbyr Grønn Barneby blant annet barnehager, SFO og foreldre kurs/seminar i mat og matglede for barna. På denne nettsiden finner du en samling med lenker, tips og ideer.

Oppskrifter

Oppskrifter fra kurs og foredrag for nedlasting

Matakademiet

Tips og råd fra Svein Magnus Gjønvik, Matakademiet

Svein Magnus Gjønvik er utdannet både som kokk og servitør. Har også forpleiningssjefsutdanning fra den maritime siden, samt BI med økonomi og ledelse. Har lang praksis som både kjøkkensjef og F&B i hotell- og restaurantbransjen. Har hatt eget spisested i ti år, hos Magnus i Trondheim. Han er aktiv som konkurransedommer i nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.

Svein Magnus

 

På etterspørsel fra tidligere deltakere har Svein Magnus sammenfattet en del av det han prater om på kursene + en del oppskrifter i et lite tips og råd hefte. Blant annet finner du oppskrifter på god tomatsuppe, kjøtt- og fiskeretter samt sauser.

Økologisk mat

Økologisk mat - nettsider om økologisk mat og jordbruk

Nettsider og foredrag om kosthold

 

Barn og tannhelse

Barn og tannhelse- Foredrag og tips

God tannhelse er viktig del av folkehelsen. Derfor fronter vi i Grønn Barneby nettopp dette temaet. Med oss på laget har vi dyktige folk som bidrar med gode foredrag om temaet. Under finner du et foredrag som holdes av Lene Kristin Nyland. Hun jobber som tannpleier og folkehelsekoordinator hos Sør-Trøndelag Fylkeskommune. I tillegg finner du 2 plakater som er verdt å sjekke ut.

Sist oppdatert: 29.12.2022

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward