Ishaller og skøytebaner

Ishaller og skøytebaner

Leangen idrettspark

Nettside for Leangen idrettspark

Skøytebaner

Naturisbanene våre brøytes og vannes i perioden november til slutten av februar, når værforholdene tillater det.

Sjekk skøytebanekartet for oppdateringer om status

Værforhold kan være endret siden siste brøyting /vanning, slik at at status på banen er endret etter siste oppdatering i kartet.

Naturisbanene blir ikke vannet eller brøytet i helger.

Vi får mange henvendelser med ønske om isbaner etter februar måned.

Å bygge opp skøyteis tar tid og sesongen for naturisbaner i Trondheim er kort.

Allerede i februar begynner sola å varme. Telen i bakken blir borte, og jorda varmes opp. Selv om slutten av februar og mars har dager med minusgrader og snø, har sola og jordvarmen overtaket. Dette er årsaken til at vi avslutter naturisbanesesongen så tidlig.

Leangen Kunstisbane

Åpningstider og aktiviteter på kunstisbanen

Åpningstider for kunstisbanen.

Kunstisbanen på Leangen idrettspark holdes åpen fra ca 1. november til ca 15. mars. Datoene er væravhengige og kan variere fra år til år. Banen består av en hurtigløpsbane (del A) med isflate på indre bane (del B,C,D).

Ingen is på Indre bane vinteren 2023/24

På grunn av utfordringer med lekkasje i kjølerørsystemet for Indre bane i Leangen idrettspark, blir det ikke lagt is der vinteren 2023/2024. Det vil bli lagt kunstis på Ytre bane, hurtigløpsbanen. Les mer om lekkasjen og annen tilrettelegging.

Ved større snøfall kan det skje at banen må holdes stengt grunnet snørydding og ispreparering. Informasjon om eventuelle stenginger vil oppdateres på Facebook-siden til Idrett, park og friluftsliv i Trondheim.

Åpen bane / publikumstid

Publikumstid er egne tider på banen som kan benyttes kostnadsfritt og uten reservasjon. Hurtigløpsbanen er åpen for publikum følgende tidspunkt: fra kl. 11:15 tirsdag og torsdag, og fra kl. 10.00 onsdag og fredag. Det er publikumstid frem til kl. 16.00 disse dagene. På dagtid mandager er kunstisbanen stengt grunnet vedlikehold av isen.

Det er varierende tilbud om publikumstid på kveldstid og helg. I helgene kan en del av publikumstiden utgå ved hurtigløpsstevner. Sjekk derfor kalender for riktige opplysninger om tilgjengelig publikumstid.

Idrettsutøvere, mosjonister, skoler, barnehager og andre er velkomne til å bruke banen i publikumstiden. Vi ber alle vise hensyn til hverandre! Det er ikke tillatt med kølle og puck i publikumstiden.

Søke om fast treningstid og arrangement på kunstisbanen

Tid til trening og arrangement på kveldstid og helg blir fordelt til klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund Idrettsrådet i Trondheim, og som har hovedsesong/primæraktiviteten på dette anlegget. Fordelingen skjer hver mai for kommende vinter.

Særkretsene søker på vegne av sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Idrettsrådet (fast treningstid) eller Trondheim bydrift (arrangement).

Egen nettside for Leangen idrettspark

Ishaller

Åpningstider og aktiviteter i ishallene

Åpningstider for ishallene

Leangen Arena, Leangen Ungdomshall og Dalgård ishall er de tre ishallene vi har i Trondheim. Ishallene er åpne fra august og ut april, men variasjoner kan forekomme.

Bruk av ishallene på dagtid

Skoler, barnehager og private aktører kan søke om å bruke ishallene på dagtid mandag til fredag. Send e-post i god tid før du ønsker å bruke hallen til Vi ønsker at du sjekker ledige tidspunkt i kalender før du sender e-post. 

Idrettslag som ønsker fast treningstid på dagtid må søke om dette når istiden fordeles.

Søke om fast treningstid og arrangement i ishallene

Tid til trening og arrangement på kveldstid og helg fordeles kun til klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund Idrettsrådet i Trondheim og som har hovedsesong/primæraktiviteten på disse anleggene. Fordelingen foregår hver mai for kommende idrettsperiode.

Særkretsene søker på vegne av sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Idrettsrådet (fast treningstid) eller Trondheim bydrift (arrangement).

Norges Ishockeyforbund region midt administrerer bruken av ishallene på kveldstid og helg. Henvendelse om bruk av istid på kveldstid og helg må rettes dit, og oversikt over aktiviteten i ishallen kan sees på deres hjemmeside.

Kontakt

Mer info om fordeling av fast treningstid i isanleggene kan leses på Idrettsrådets hjemmeside.

Har du spørsmål om bruk av ishaller og kunstisbanen, kan du sende e-post til .

Sist oppdatert: 30.04.2024

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward