Hjem Kultur og fritidTilskudd og stipendTilskudd til innkjøp av korpsinstrumenter

Tilskudd til innkjøp av korpsinstrumenter

Formål

Ordningen gjelder tilskudd til innkjøp av instrumenter til korps. Midlene skal prioriteres til instrumenter for barn og unge i Trondheimskorps.

Hvem kan søke om tilskudd

Skolekorps i Trondheim, hvor minst 2/3 av medlemmene er under 19 år, kan søke.
I tillegg kan Trønderbrazz søke.

Søknadsfrist settes av NMF Trøndelag. Fristen publiseres på NMF sine nettsider.

Hva prioriteres

• Det kan søkes om støtte til innkjøp av korpsinstrumenter.
  • Tilskuddet skal utbetales til korpsene og brukes i søknadsåret.

Dette prioriteres ikke

• Innkjøp av instrumenter som allerede er finansiert gjennom nasjonalt instrumentfond.
  • Innkjøp av annet utstyr.
  • Reparasjon av instrumenter.

Søk om tilskudd

Norges Musikkorps Forbund (NMF) Trøndelag tar i mot søknader og behandler disse på vegne av kommunen.

Søknadskjema og retningslinjer publiseres på NMF sine nettsider.

Søknad sendes til trondelag@musikkorps.no

Behandling av personopplysninger

Søknader om tilskudd er offentlige dokumenter. Dette gjelder også vedlegg til søknaden. Ikke skriv personsensitiv informasjon i søknaden. Eventuelle sensitive opplysninger kan bes unntatt fra offentligheten. Dette må begrunnes av søker.

Opplysninger gitt i søknad om tilskudd kan ikke brukes til andre formål enn i behandling av søknaden, jamfør personopplysningsloven. Se for øvrig kommunens personvernserklæring for digitale tjenester.

Endring i prosjektet

Prosjektet skal gjennomføres slik det er beskrevet i søknaden og vedtaket. Kontakt saksbehandler dersom det blir store endringer i prosjektet. Om det er store endringer i prosjektet kan vedtaket endres.

Mislighold

Hvis søker oppgir uriktige opplysninger, skal det som hovedregel nektes rett til videre tilskudd. Tilskudd som er utbetalt på feil grunnlag, herunder feil i søknaden, skal betales tilbake til Trondheim kommune.

Spørsmål kan rettes til trondelag@musikkorps.no

Gå til NMF Trøndelag sine nettsider

Sist oppdatert: 13.04.2018

Hva forsøkte du å finne?