Rådhuset

Våre satsingsområder

Trondheim kommune har som motto å være «åpen, kompetent og modig».

Vi jobber for en enda mer bærekraftig kommune, en kommune der alle skal ha mulighet til å leve gode liv, delta i samfunnsdebatten og hvor våre kommunale tjenester bidrar til gode liv, forhindrer utenforskap og utvikles sammen med brukerne.

Les mer om våre satsingsområder

Nyheter

Foto av folk i Ringvebukta

Nå gjenåpnes Trondheim

Fra og med lørdag 25. september fjernes alle koronarestriksjoner i Trondheim. Regjeringen besluttet fredag å gjenåpne samfunnet fra og med lørdag klokka 16.00, og Trondheim gjør det samme.

Foto av utstyr for spyttest

Fortsetter med spyttester, men flytter fra Munkegata til Leüthenhaven

Ordningen med utdeling av spyttester fortsetter, men i Midtbyen flyttes ut- og innleveringen fra Munkegata til Leüthenhaven fra og med mandag 13. september.

Illustrasjonsfoto av spyttest

Testing og vaksine - her finner du viktig informasjon

Vi har samlet opp en rekke spørsmål rundt koronatesting, karantene og vaksine. I denne artikkelen får du trolig svar på mye av det du måtte lure på.

Illustrasjonsfoto fra vaksinestasjonen på Sluppen

Vi vil bli Europas frivillighetshovedstad i 2023

Mye ville vært annerledes i Trondheim dersom ikke tusenvis av frivillige hadde vært med på laget for å skape gode liv, ulike aktiviteter og tilbud i folks hverdag. Gjennom å søke om å bli Europas frivillighetshovedstad vil vi skape mer oppmerksomhet og gi anerkjennelse til frivilligheten.

A03-P1-EPI006