Sykepleier

Sykepleier

Illustrasjonsbilde av sykepleier ssom står ved en pult i et medisinrom

Vi byr på mange spennende karrieremuligheter for deg som sykepleier. Du får en faglig utfordrende og givende arbeidshverdag, med beboere og pasienter som ofte har sammensatte lidelser. Det gir deg mulighet til å drive med avansert klinisk sykepleie, og du får ansvar for å gjøre faglige observasjoner og sette inn nødvendige tiltak basert på dette. Du vil følge pasientene tett, og på mange enheter vil du få dine egne primærbrukere. Det gir deg mulighet til å bygge relasjoner, både til dem og deres pårørende.

Mentorordningen

Som ny sykepleier er vi opptatt av å gi deg en god start. Våre nyansatte får sin egen mentor som vil gi tett oppfølging det første året i jobben. I tillegg vil du ha dyktige kolleger med forskjellig fagbakgrunn som du kan rådføre deg med. Avdelingslederen din vil også være tett på og gi både veiledning og bistand.

Turnus og lønn

Vi jobber som regel etter en todelt turnus, med dag, kveld- og helgearbeid. En tredelt turnus kan avtales etter ønske. Mange av enhetene våre har halv- eller helårs kalenderplaner der du får mulighet til å påvirke egen turnus.

Trondheim kommune har lønn etter KS-tariff og lokale tillegg. Spør gjerne om dette når du kommer på intervju hos oss. Vi gleder oss til å møte deg!

Tilbake til Jobb i helse

Sist oppdatert: 21.06.2023

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward