Hallset SFO

Hallset SFO

Sentralbord: 72 54 53 00
SFO-leder, May Tolnes, 

Basene

Snipp (1. trinn): 91 80 27 85
Snute (2.-4. trinn): 91 82 66 39

Åpningstid

Hallset SFO er en arena hvor barna kan møtes før og etter undervisning. 
Vi åpner kl. 07.30 og stenger kl. 16.30.

Fritid = Min tid

Barnas fritid er dyrebar, og vi på SFO skal derfor la barna få tid til å leke, tid til å oppleve og tid til å mestre. På SFO skal barna selv bestemme hva de vil være med på. Som voksne skal vi motivere, legge til rette og oppmuntre. Vi har aktive dager hvor vi finner på masse artig sammen, men vi har også tid til kos og avslapning.

I tillegg til den frie leken har barna tilbud om organiserte aktiviteter. Vi tilbyr forskjellige verksted faste dager i uka. Verkstedene styres av en voksen og innholdet varierer ut fra den voksnes kunnskap og interesser. Barnemøte, allaktivitet og ”utedag” er faste innslag i løpet av uka.

SFO tilbyr også leksehjelp noen dager i uken. Dette er et tilbud til alle som går i 4. trinn, også de som ikke har SFO-plass.

”Stjerner i sikte”

Hallset SFO har i mange år arrangert danseforestilling for skole og foreldre før sommerferien. Dette er stedet for den som har lyst til å boltre seg på eller bak scenen. Her er det plass til alle! Årets forestilling vises i uke 24.

Skolefrie dager

Vi har et godt samarbeid med skolefritidsordningene i nærområdet. I ferier samarbeider vi og møtes til ulike arrangement. Dette gjør at barna knytter vennskapsbånd også utenfor skolekretsen. Skolefrie dager benytter vi til turer og utflukter. Høst-, vinter-, påske- og sommerferie har vi egne ”ferieprogram”. Å skape gode opplevelser er et viktig mål for oss!

Sist oppdatert: 26.08.2022

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward