Produksjonskjøkkenet

Produksjonskjøkkenet sin hvite fasade i solskinn

Kontakt Produksjonskjøkkenet

Finn ansatt og se kart

Innhold

Om Produksjonskjøkkenet

Produksjonskjøkkenet ble tatt i bruk 01.10.2002 og innebærer at kommunens matproduksjon er samlet på et sted og effektivisert. Produksjonskjøkkenet leverer mat både til kommunale og private institusjoner, bydelskaféer, hjemmeboende brukere, skoler, SFO og barnehager.

Middag på døra

Mer om tjenesten.

Catering

Vi tilbyr også catering og selskapsmat til private kunder på forespørsel.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker bistand med menyvalg på telefon: 72 54 13 26 eller e-post:

Meny Institusjoner

Meny Institusjoner

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Produksjonskjøkkenet, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Transport: 72 54 13 40

Lager: 72 54 13 28

TK-kode: 013810

Leder

Tony Andersen
Enhetsleder

Annen:

E-post:

Finn ansatt

search

Zaim Aljukic

Sjåfør
Direktetelefon:
E-post:

Simen Aunet

Kokk m/fagbrev I
E-post:

Maja Bakke

Lærling Ernæringskokkfaget
Direktetelefon:
E-post:

Bjørn Tore Berntzen

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Lars Sliper Bonesmo

Assistent
Telefon:
E-post:

Nils Julius Bonsak

Sjåfør
Direktetelefon:
E-post:

Kari Borseth

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Kjell Ove Brandvik

Sjåfør
E-post:

Torild Isaksen Brocks

Spes.kostkoordinator/oppl.ansv
Direktetelefon:
E-post:

Laila Brønstad

Kokk m/fagbrev III
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Isak Nikolai Buan

Lærling Ernæringskokkfaget
Telefon:
E-post:

Lise Christine Martinussen Bye

Sjåfør
Telefon:
E-post:

Andrea Valeria Ayala Christiansen

Assistent
Telefon:
E-post:

Kathrine Dahlen

Bestyrer
Telefon:
E-post:

Bjørn Ove Eilertsen

Sjåfør
Telefon:
E-post:

Bente Ekle

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Terje Erlandsen

Konsulent
Telefon:
E-post:

Fred Jostein Framnes

Kokk
Telefon:
E-post:

Martin Fremstad

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Sindre Fjelner Danielsen Gundersen

Kokk m/fagbrev I
Direktetelefon:
E-post:

Magnus Gustavson

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Maisaa Toumeh Hamwi

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Tove Hernes

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Nina Hoel

Kokk m/fagbrev I
E-post:

Claes Fredrik C Høglund

Kokk m/fagbrev II
Telefon:
E-post:

Gudmund Haagensli

Sjåfør
E-post:

Esad Jakirovic

Sjåfør
Telefon:
E-post:

Kannika Jantalun

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Tor Arne Jensen

Baker
E-post:

Alina John

Assistent
Telefon:
E-post:

Trine Landsem Larsen

Førstesekretær
E-post:

Vilde Kamilla Myrvold Lauten

Assistent
Telefon:
E-post:

Erik Bøysen Lurie

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Emil Mestvedthagen

Assistent
Telefon:
E-post:

Gunnar Meyer

Sjåfør
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Roar Arne Moan

Avdelingsleder
E-post:

Siv Iren Monsen

Kontorfagarbeider
Direktetelefon:
E-post:

Martin Mostad

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Jennie Hind Pedersen

Kokk uten fagbrev
Telefon:
E-post:

Elaine Joyce Vallespin Perena

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Ståle Ramsøskar

Kokk m/fagbrev III
Direktetelefon:
E-post:

Rosa Candida Rivera

Assistent helseinstitusj.
E-post:

Burak Salim

Assistent
Telefon:
E-post:

Terje Singstad

Assistent
Telefon:
E-post:

Terje Singstad

Sjåfør
Telefon:
E-post:

Kenneth Sivertsen

Bilansvarlig
Telefon:
E-post:

Rune Sivertsen

Sjåfør
Telefon:
E-post:

Anne Lise Skjerve

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Tor Arne Nordstrand Smith

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Reidar Sneeggen

Avdelingsleder
Direktetelefon:
E-post:

Marie Louise Sotnes

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Beate Tangen Stavnes

Konsulent
Direktetelefon:
E-post:

Meaza T. Teklemariam

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Britt Thommesen

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
E-post:

Ulrik Matheo Thommesen

Assistent
E-post:

Ulrik Matheo Thommesen

Tilkallingsvikar
E-post:

Mona Warmbo

Kokk m/fagbrev I
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Yilmaz Yilmaz

Assistent
Direktetelefon:
E-post:

Muhammad Abdulk. Haj Yousef

Kokk m/fagbrev
Telefon:
E-post:

Monica Øyangen

Avdelingsleder
Direktetelefon:
E-post:

Sist oppdatert: 02.10.2024

013810

Fant du det du lette etter?