Hjem Kultur og fritidFamiliearrangement

Familiearrangement

Bydelstorg på Voll gård

Søndag 16. september kl. 11.00-15.00.
Tradisjon tro arrangeres det også i år Bydelstorg på Voll gård, dette er et godt besøkt arrangement som er en form for «åpen dag». Her er det aktiviteter for barna, salgsboder, kafésalg, scene med underholdning for både barn og voksne, møte med dyra, hest og vogn m.m. Les mer på Opplevelsesvoll sine sider

 

Byåsen Bydelsfest

Lørdag 29. september kl. 12.00-17.00

Gratis familiearrangement med underholdning, aktiviteter, kafé og salgsboder. Foregår på og ved Byåsen VGS og Munkvoll HVS.

 

Familielørdag på biblioteket

Noen lørdager i året samarbeider Kulturenheten og Bibliotekene om et gratis familietilbud på bibliotekene.

"Ikke bare rør" - med The Four

En morsom konsert for barn i alle aldre hvor Truls Lorentzen og Audun Eriksen spiller på grønnsaker, luft, lys, varme, publikums neser, rør og mye annet du ikke trodde var mulig.

03. november kl. 11.00 på Risvollan bibliotek
03. november kl. 13.00 på Moholt bibliotek
10. november kl. 11.00 på Saupstad bibliotek
10. november kl. 13.00 på Hovedbiblioteket (påmelding)
17. november kl. 11.00 på Ranheim bibliotek
24. november kl. 11.00 på Byåsen bibliotek
24. november kl. 13.00 på Heimdal bibliotek

 

Barnas Verdensdager

Barnas verdensdager er en gratis internasjonal familiefestival – en fargerik møteplass med kulturuttrykk fra ulike steder i verden. Du er velkommen på årets festival, søndag 28. oktober kl 12.00-17.00, på Kultursenteret ISAK.

Gå inn og lik oss på facebook!

Utfyllende informasjon

På Barnas verdensdager kan man oppleve kulturuttrykk fra mange verdenshjørner gjennom å prøve selv på verkstedene, se barn som opptrer på Verdensscenen, ulike aktiviteter, mat og utstillinger. Rom som er pyntet til trengsel og markedsplasser som lukter av god mat, krydder og te forsterker opplevelsen av å være på reise. Barnas verdensdager passer for både store og små i familien. Det er ingen aldersgrense og alle aktiviteter er gratis!

Nettverket Barnas verdensdager og Oslo World
Barnas verdensdager ble arrangert for aller første gang i Oslo i forbindelse med Oslo World (den gang Verden i Norden) i 1998. Barnas egen festival i festivalen har blitt arrangert årlig som en integrert del av Oslo World helt siden starten. I løpet av disse 20 årene har Barnas verdensdager vokst ut av Oslo. Med stort hell har BVD blitt til et landsdekkende nettverk av lokale arrangører. I 2018 arrangeres BVD på 16 steder i Norge.

Trondheim hadde Barnas verdensdager for første gang i 2011. Vi har hatt besøk av mange spennende artister, flinke barn og et stort og nysgjerrig publikum. Arrangementet er et stort samarbeidsprosjekt på tvers av ulike kulturer, med mange spennende kulturuttrykk.

Les mer om Oslo World og Barnas Verdensdager.

Film fra Asker som på en fin måte presenterer Barnas verdensdager.

English

Barnas verdensdager is a family festival where the whole family can travel around the world, for free. At Barnas verdensdager you can experience cultural expressions from many corners of the world through the different workshops, by watching children’s performances on our World Stage, varied activities, food stalls and exhibitions. Rooms which are heavily decorated and marketplaces where you can smell food, spices and tea enhances the experience of being on the road. Barnas verdensdager is suitable for the whole family. There is no age limit, and all activities are free!

Like us on facebook!


BVD in Asker have made a video that capture the essence of Barnas verdensdager.

 Bilde av barn på Barnas Verdensdager

JuleVoll

I flere år på rad har Kulturenheten i samarbeid med Voll gård og Strinda frivilligsentral arrangert JuleVoll - en fjøsnisseforestilling på låven på Voll gård. Det har etterhvert blitt en veldig populært forestilling for de minste barna og familier i Trondheim.

JuleVoll tilbyr forestillinger for barnehager og skoler på hverdagene og familieforestillinger i helgene. I tillegg har vi også forestillinger spesielt for besteforeldre og barnebarn og noen få lukkede forestillinger for foreninger og bedrifter.
JuleVoll foregår i desember hvert år.

Les mer på Opplevelsesvoll sine nettsider

Andre familietilbud 

Juba Juba festivalen 25. og 26. mai 2019

Juba Juba er Midt-Norges største barnefestival som braker løs i Festningsparken. Bli med på en fantastisk helg fullstappet med musikk, teater, dans, litteratur og aktiviteter for hele familien! Her vil alle i familien kunne kose seg med et mylder av gode kulturopplevelser, lek og moro. Les mer om festivalen på festivalens egne nettsider.

Se forøvrig TRD-Event sine sider som omhandler tilbud for barn.

 

Kontakt oss

Kulturenheten har ansvar for kulturtilbud for barn.

Avdelingsleder Barnekultur
Sissel Nestvold
Telefon: 413 05 747 
E-post: sissel.nestvold@trondheim.kommune.no

Lik oss på facebook - der blir alle våre arrangement lagt ut.

Oversikt over ansatte som jobber med familiearrangement

Katrine Amble (Opplevelsesvoll)
Tlf: 917 60 049
E-post: katrine.amble@trondheim.kommune.no

Ellen Sterten (Familielørdager på biblioteket)
Tlf. 979 95 927 
E-post: ellen.sterten@trondheim.kommune.no

Rolf Bjarne Jensen (Barnas Verdensdager)
Tlf. 952 63 746
E-post: rolf-bjarne.jensen@trondheim.kommune.no

Sist oppdatert: 04.09.2018

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?