Vinterferie

Vinterferie

Informasjon om aktiviteter i vinterferien 2024

Vinterferietilbud fra Trondheim kommune

VinterVoll

Vintervoll er et ferietilbud på Voll Gård for deg som går i 4.-6. trinn i Trondheim. Her kan du bli med på noen spennende dager med uteaktiviteter, dyrestell og noen utflukter i nærområdet.

Les mer om VinterVoll, og se program på nettsiden for arrangementet.

 

Vinterferien på ISAK

Kultursenteret ISAK har vanlig åpningstid i vinterferien, så nå har du sjansen til å booke rom til egenaktivitet, lage noe fint på Skaperloftet eller slappe av i kafeen med en smoothie, kanelbolle eller noe annet godt. I tillegg er det mange workshops og aktiviteter å bli med på. Alle aktivitetene er gratis! 

Aktiviteter i vinterferien og påmelding

16. februar: Valentoru

Valentoru er tilbake og dere er HJERTELIG velkommen til oss den 16. februar! Valentoru er en mini-con som avholdes i cafeen hos ISAK, med kostymekonkurranse, quiz, og kos. I Coffee Annan serveres det søtsaker og romantiske godbiter. Arrangementet er gratis, men på grunn av begrenset plass har vi kun plass til 100 personer, så vær kjapp om du ønsker deg billett!

Hent ut gratisbillett.

16. februar: K-pop RPD

Velkommen til K-pop RPD i Amfisalen. Start kl. 18.00. Gratis inngang.

 • 19. februar og 20. februar: UKM Tilrettelagt workshop i visuell kunst
 • 19. februar og 22. februar: UKM Tilrettelagt workshop i K-pop
 • 22. februar og 23. februar: UKM Tilrettelagt workshop i musikk

UKM og ISAK lager tilrettelagte workshoper i ulike tema i vinterferien (19.-23. februar):

 • Mandag og tirsdag kl. 10.00: Visuell kunst
 • Mandag og torsdag kl. 12.30: K-pop dans
 • Torsdag og fredag kl. 10.00: Musikk

Meld deg på K-pop RPD

19.-21. februar: Miksekurs i studio

Det blir miksekurs på studioavdelinga i vinterferien. Kurset går over 3 dager, 19. 20. og 21. februar 2024 fra 16.00-21.00 og det er viktig at alle deltakere er der alle dagene. Kurset passer både for ferskiser og for de som ønsker å finslipe eksisterende mikseskills. Du lærer å mikse musikk i programvaren Logic Pro, men det spiller ingen rolle om du har erfaring fra andre program. Har du spørsmål om kurset, skriv eller ring til ISAK Studio 91 66 65 28 (mandag-torsdag kl. 15.00-21.00).

Meld deg på miksekurs

19.-23.februar: Kortfilminnspilling: «Dette er ikke en skrekkfilm»

Denne vinterferien skal vi lage kortfilm på Kultursentret ISAK. Dette er er samarbeidsprosjekt med teatergruppen Harehjerte. Filmen handler om de hektiske minuttene før en teaterforestilling. Vi regner med å holde innspillingen til dagtid, hver dag i vinterferien 19-23. februar.
Nøyaktig tidspunkt kommer.
Du trenger ikke erfaring fra før, og du får opplæring underveis og i forkant, om du ønsker det. Det er gratis å være med. Alder 15-25 år. 

Meld deg på kortfilminnspilling

20. februar: Møt vår kulturguide kl. 18.00-20.00

Er du ny i byen? Synes du det er vanskelig å finne fram i alt som finnes av kunst- og kulturtilbud? Velkommen til Kulturguide ISAK månedsmøte hvor dere kan oppdage og bli kjent med aktiviteter som passer for deg som er ungdom og ikke er kjent med alt du kan gjøre her på ISAK.

Are you new in Trondheim and struggling to find activities and programs suited for young people? Our Culture guide is here to facilitate your exploration of Trondheim’s culture and art. You are more than welcome to our Culture guide meeting to discover the exciting cultural opportunities that Trondheim has to offer.

20. februar: Dansetime i shuffling med Anita Vikeland

Tirsdag 20. februar kl. 17.00-18.30 blir det dansetime i shuffling med Anita Vikeland! Dere får lære flere ulike trinn som etter hvert blir til en liten koreografi på slutten av timen! Dette blir gøy! Her er eksempel til shuffling. Timen er åpen og gratis for ungdom opp til 25 år. Påmeldingen er bindende og det er få plasser, så vær sikker på at du kan delta før du melder deg på.

Påmelding til dansetime i shuffling i dette skjemaet

20. februar: Dansetime i popping og isolasjoner med Tomas Vikeland

Tirsdag 20. februar kl. 19.00-20.30 kommer Tomas Vikeland tilbake og skal holde dansetime i popping og isolasjoner! Inspirasjonsvideo.

Timen er åpen og gratis for ungdom opp til 25 år. Påmeldingen er bindende og det er få plasser, så vær sikker på at du kan delta før du melder deg på. Er du syk denne dagen, så gi beskjed tidlig på morgenen, så vi har mulighet til å gi plassen din til noen på venteliste.

Meld deg på dansetimen.

21. februar: Dansetime i Commercial jazz med Vilde Opeide

Onsdag 21. februar kl. 18.30-20.00 kommer Vilde Opeide og holder dansetime i Commercial jazz! Her er en video av Vilde.
Timen er åpen og gratis for ungdom opp til 25 år. Påmeldingen er bindende og det er få plasser, så vær sikker på at du kan delta før du melder deg på.

Meld deg på dansetimen.

21. februar: Kurs i keramikk – lag din egen skulptur i leire. FULLT

Har du lyst til å prøve keramikk? Kunne du tenke deg å fordype deg i teknikken modellering, lære mer om leirens egenskaper og begreper? Da er dette kurset noe for deg!
Kurset tar for seg grunnteknikken modellering. Modellering vil si å forme leire med hendene eller med ulike redskaper for å lage former og skulpturer. I løpet av kurset skal vi lage en skulptur som vi dekorere med begitning.

Kurset er onsdag 21. februar kl. 16.00- 20.00.

22. februar: Klesbyttekveld

Framtiden i våre hender Trondheim Studentlag og iSAK inviterer til klesbyttekveld. Vi starter året med klesbyttemarked på ISAK! Ta med deg dine gamle skatter og bytt til deg «nye» klesplagg som noen andre er lei av. Vi setter en grense på 5 plagg, så vi ikke ender opp med for store overskudd av klær. Det blir innlevering fra 17.30-18.00 og bytting fra 18.00 til 20.00. Håper å se deg der!

23. februar: Memento Mori – kunstutstilling og forestilling

Memento Mori er et samarbeidsprosjekt mellom ISAK Kunst, ISAK Musikk, ISAK Danser og ISAK Media og ISAK Teater. Memento Mori er et prosjekt som dreier seg om å hente inspirasjon fra middelalderen, og skape noe basert på dette som kan vises frem. Her er det mulighet til å delta med alt innen dans, kunst, teater, media eller musikk!

23. februar vises resultatet i form av utstilling og forestilling som er åpen for alle. Gratis inngang.

Vinterferie på fritidsklubbene

Fritidsklubbene i Trondheim arrangerer en rekke tilbud for ungdom i vinterferien. På noen av klubbene er det tilbud både for ungdom (8. trinn til 17 år) og tweenies (5. - 7. trinn)

Les mer om tilbudene på fritidsklubbene

Chappa fritidsklubb

 • Fredag 16. februar kl. 18.00 - 22.00: Vinterferie kick off på Chappa
 • Tirsdag 20. februar: Tur til Vassfjellet inkl. transport, mat og leie av utstyr
 • Torsdag 22. - 23. februar: LAN

  Påmelding: send oss en melding på Instagram @Chappafritidsklubb

Caos fritidsklubb

 • Mandag: Utedag på Caos fritidsklubb med grilling og konkurranser kl.12.30-16.00 for Tweenies 5.-7. trinn (påmelding foregår enten fysisk på Caos fritidsklubb eller via SPOND med gruppekode, ARITA.) 
 • Tirsdag: Tur til Vassfjellet kl. 08.30-17.00 for ungdom fra 8.-trinn-17 år (påmelding foregår enten fysisk på Caos fritidsklubb eller via SPOND med gruppekode, ARITA.) 
 • Onsdag: Lunsj på Caos fritidsklubb kl. 12.30-15.30 for ungdom fra 8. trinn-17 år (ingen påmelding, bare å møte opp)
 • Torsdag: Åpen scene og Gamingturnering på Caos fritidsklubb kl. 19.00-23.00  for ungdom fra 8. trinn-17 år (ingen påmelding, bare å møte opp)
 • Fredag: Åpen scene og konkurranser på  Caos fritidsklubb kl. 19.00-23.30  for ungdom fra 8. trinn-17 år (ingen påmelding, bare å møte opp)

Ung Kultur Lerkendal

 • Mandag 19. feb.: Ungdom: Laser X på Lade Arena, oppmøte 14:30 på Lade Arena. Påmelding skjer på Urban.
 • Tirsdag 20. feb.: Ungdom: Fellestur til Vassfjellet, oppmøte buss 08:15 Urban eller 08:30 Ristunet. Påmelding skjer på Urban eller Ristunet.
 • Onsdag 21. feb.: Tweenies: Rush trampolinepark, oppmøte taxi 11:00 på Ristunet. Påmelding skjer på Spond (gruppekode HTPMX)
 • Torsdag 22. feb.: Ungdom: DagsLAN på Ristunet (gamingdag hvor du kan ta med egen PC eller låne av oss). Oppmøte fra 12:00 på Ristunet. Påmelding skjer på Ristunet og Urban.Ungdom: Åpen klubb Ristunet 18:00-21:00.

Dersom det er stor pågang til aktivitetene, kan hver enkelt kun melde seg på en aktivitet.

Boxen fritidsklubb

 • Mandag 19. februar for 5.-7. trinn: Tur til Work Work - vi får prøve ulike arkadespill, flipperspill og shuffleboard.
 • Tirsdag 20. februar: Tur til Vassfjellet. Gratis utleie av ski- eller snowboardutstyr.
 • Onsdag 21. februar: Jente- og ENEBY-kveld. En kveld med aktivitet og kos for jenter og ikke binære (dans, baking og god stemning m.m.).
 • Torsdag 22. februar: SamtidsLAN. Vi laner med hele Norge

Vil du bli med? Ta kontakt med Stian Sletten Kåsa, tlf. 48 18 08 20, e-post: .

Bibliotekene i Trondheim

Flere av bibliotekene i byen arrangerer diverse verksteder i vinterferien, hvor du blant annet kan lage dongerifjær, designe ditt eget fat, og lage din egen fuglemater 

Andre vinterferietilbud

Multisportsuka

Trondhjems Skiklub arrangerer hvert år Multisportsuka i sommerferie, høstferie og vinterferie. Bli med på fartsfylte dager med aktivitet, læring og leik i vinterferien 2024!

Les mer om Multisportsuka, og se program på nettsiden for arrangementet.

Keramikkurs

Franzklammer arrangerer en rekke keramikkurs for barnefamilier og ungdom i vinterferien. 

Les mer om tilbudet på Franzklammers nettsider.

Vinterferie på Jotunheimen E-sport

Jotunheimen E-sport har åpent i vinterferien, og tilbyr mange spennende aktiviteter og spillturneringer.  

Les mer om tilbudet på Jotunheimen E-sports nettsider.

Vinterferien på Sverresborg

Museet på Sverresborg arrangerer daglige aktiviteter i vinterferien, med blant annet baking av flatbrød, håndverksaktiviteter og eventyrstunder.  

Les mer om tilbudet på Sverresborgs nettsider.

Vinterferien på Rockheim

Bli med på omvisninger og aktiviteter for hele familien på Rockheim i vinterferien! Utforsk museet på egenhånd eller delta på det daglige vinterferieprogrammet.

Les mer om tilbudet på Rockheims nettsider

Vinterferien på Ringve Musikkmuseum

Bli med på spennende musikalske aktiviteter med moro og lek for barn i alle aldre! Prøv å spille selv på instrumentene i Musikkhagen og bli med under havet i utstillingen Lost Voices!

Les mer om tilbudet på Ringve Musikkmuseums nettsider

Sist oppdatert: 07.05.2024

Fant du det du lette etter?