Hjem Kultur og fritidFriidrettsanlegg

Friidrettsanlegg

Korona og restriksjoner for å begrense smitte 

Informasjon oppdatert 29.04.2020:

Utendørs idrettsanlegg er åpne for publikum, men det er begrensninger for å hindre spredning av Koronavirus. Det er viktig å følge retningslinjer fra Norges friidrettsforbund

 

Ordinære åpningstider og aktiviteter

Under finner du åpningstider for friidrettsbaner og Ranheim friidrettshall:

Trykk her for å se åpningstider i HANO

 

Åpne anlegg

Trondheim Stadion og Dalgård friidrettsbane kan brukes fritt til egenorganisert trening og mosjon. Vi ber brukerne om å vise hensyn til klubbenes faste treningstider og arrangement, men utenom disse tidene er alle velkomne til å benytte seg av løpebanene hele sesongen. Oversikt over fast treningstid og arrangement finner du i HANO. Sesongen på friidrettsbanene er fra medio april til medio oktober, avhengig av været.

Skoler som ønsker å bruke Trondheim Stadion og Dalgård friidrettsbane bør melde fra til Trondheim bydrift i forkant, slik at vi får koordinert skolene. 

Søke om fast treningstid på friidrettsanlegg

Fast treningstid i Ranheim friidrettshall fordeles sammen med idrettshaller.

Fast treningstid på friidrettsbanene fordeles kun til klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund Idrettsrådet i Trondheim og som har hovedsesong/primæraktiviteten på disse anleggene. Arbeidet med fordeling av fast treningstid foregår hver januar for kommende sommersesong i en egen banefordelingsgruppe.

Særkretsene søker på vegne av sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Idrettsrådet.

Se nærmere info og kontaktinfo på Idrettsrådets hjemmeside

 

Søke om arrangement på friidrettsanlegg

Tid til arrangement i Ranheim friidrettshall fordeles sammen med idrettshaller.

Søknader om arrangement på friidrettsbanene behandles sammen med tildeling av fast treningstid. Søknadsfristen er 1. januar for påfølgende sommer. Særkretsene innhenter behov fra sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Trondheim bydrift.

Det kan søkes om arrangement gjennom hele sesongen, men søknader som kommer inn etter søknadsfristen vil som regel bli nedprioritert.

 

Kontakt

Har du spørsmål om bruk av friidrettsanlegg, kan du rette henvendelse til Trondheim bydrift på booking@trondheim.kommune.no

Sist oppdatert: 29.04.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004