Hjem Kunngjøringer av planerArkiv Klæbu plankunngjøringerIgangsatt: Vassfjellet vinterpark, detaljregulering

Igangsatt: Vassfjellet vinterpark, detaljregulering

MjøsPlan AS og Vassfjellet vinterpark AS har varslet oppstart av arbeid med detaljregulering av Vassfjellet vinterpark.

Skriftlige synspunkter som har betydning for arbeidene kan sendes til: MjøsPlan AS v/Line Danielsen, Postboks 6, 2391 Moelv
eller lineirene@mjosplan.no innen 31.05.2019, og med kopi til Klæbu kommune v/Mona Presthus.

Spørsmål kan rettes til Line Danielsen, tlf 91819886, e-post: lineirene@mjosplan.no.

Varselet om oppstart, grunnlag for oppstartmøte, kart med planavgrensning og tilbakemeldingsbrev fra kommunen etter oppstartmøtet kan ses her:

Kartutsnitt - plangrense for Vassfjellet vinterpark
Varsel om oppstart av planarbeid for Vassfjellet vinterpark
Vurdering av behov for konsekvensutredning
Tilbakemeldingsbrev etter oppstartsmøte

Sist oppdatert: 03.01.2020

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)