Hotspot fritidsklubb på Spongdal

Hotspot fritidsklubb på Spongdal

Hotspot fritidsklubb er et gratis kultur- og fritidstilbud for deg som går i 8.-10. trinn på Spongdal skole. Fritidsklubben er en plass hvor ungdom får mulighet til å bli introdusert for ulike aktiviteter og kulturuttrykk, realisere egne prosjekt og ideer, og være sosiale sammen med venner. Hotspot er en rusfri arena hvor voksne ansatte alltid er til stede.

Hotspot Spongdal er et samarbeid mellom Kulturenheten og Spongdal skole og har tilhold i skolens lokaler.

Åpningstider

Tirsdag: kl. 14.00-16.30 (ungdom 8.-10. trinn fra Spongdal skole)

Følg Hotspot på Instagram for oppdatert informasjon om aktiviteter og hva som skjer.

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Hotspot fritidsklubb driftes av Kulturenheten i Trondheim kommune, i samarbeid med Spongdal skole.

Besøksadresse

Hangerslettvegen 1401
7074 Spongdal

Kontakt

Julie Frigstad Ottesen, avdelingsleder
telefon 47 70 20 96
epost:

Nicole Cauilan Haugan
telefon 47 63 20 64
epost:

Hva kan du gjøre på Hotspot?

På Hotspot er det mulighet til å holde på med blant annet biljard, bordtennis, gaming, fysisk aktivitet i Byneshallen og sosial aktivitet. Vi har også et fokus på sunn mat og helse, og det serveres gratis varm mat laget av ungdommene og ansatte sammen.

Det er viktig at ungdom er med og bestemmer over sin egen fritid og interesser, og vi ønsker derfor at ungdom i størst mulig grad skal være med på å planlegge og gjennomføre aktiviteter på klubben. Ta kontakt med oss på Hotspot hvis du har noen innspill eller forslag, eller har noe du ønsker å gjennomføre - vi hjelper deg gjerne!

Datakultur og gaming

Gaming er et viktig tilbud i fritidsklubbene i Trondheim. Vi forholder oss til følgende aldersgrenser på spill:

  • 12 år for Tweenies (5. - 7. trinn)
  • 16 år for ungdom (8. trinn - 17 år)

Ta kontakt om du har spørsmål eller kommentarer om aldersgrenser på dataspill, eller om hvordan vi jobber med datakultur på fritidsklubbene.

NOVA – det digitale kulturhuset

NOVA er en nasjonal digital møteplass for ungdom som driver med datakultur, gaming/e-sport og andre fritidsaktiviteter. Vi bruker Discord, en brukervennlig og tilgjengelig plattform mange ungdommer allerede kjenner godt. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er online-varianten bygd opp med forskjellige rom og kategorier/etasjer hvor ungdom kan møtes digitalt for å spille, holde på med kreative aktiviteter og være sammen på en trygg sosial arena med andre ungdommer og kompetente voksne til stede.

Les mer om NOVA på vår nettside

Sist oppdatert: 02.10.2023

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward