Urban fritidsklubb på Moholt

Urban fritidsklubb på Moholt

Urban Moholt er en fritidsklubb åpen for ungdom mellom 13 og 17 år. Huset ligger sentralt til ved knutepunkt for buss på Moholt og er et nyrenovert bygg tilrettelagt for diverse fritidsaktiviteter for ungdom. 

Åpningstider

Onsdag kl. 18.00-21.00
 

Følg oss på sosiale medier

Instagram: urbanmoholt

Snapchat: urbanmoholt

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Urban Moholt er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse

Moholt aktivitetshus
Jonsvannsveien 115
7050 Trondheim
 

Kontakt

Kristin Drilen, avdelingsleder
telefon: 93 48 43 99
epost: 
 
Andre ansatte
Marit Selnes Kolve, tlf: 95 23 56 98
epost: 
 
Åse Berggård
epost: 
 
Thomas Alstad
epost: 
 
 

Hva kan du gjøre på Urban Moholt?

Urban Moholt er en splitter ny fritidsklubb og her ønsker vi å tilrettelegge for hva ungdommene selv vil. Vi har gamingrom med 4 gaming-pcer, bordtennis, fusballbord, PS5, Nintendo Switch, stor hobbyavdeling, brettspill, gitarer, samt mange gode sofaer og kroker å trekke seg tilbake i. Vi har også et stort kjøkken hvor vi lager mat med ungdommene. I tillegg har vi et stort uteområde med muligheter for ballspill og annen lek. Alt er gratis!
 
De voksne som jobber på Urban Moholt har bred kompetanse innen kultur og sosialfaglig arbeid. Vi tror ungdom vet best hvordan de vil bruke fritiden sin. Om du har en idé eller et ønske om hva du ønsker på klubben, kom og snakk med oss! I tillegg har vi av og til spesielle arrangementer, kurs og workshops etter ønske for ungdommene. Vi har også aktiviteter i feriene. 
 
Er du i aldersgruppen og syntes dette hørtes spennende ut, stikk innom da vel!
 

Datakultur og gaming

Gaming er et viktig tilbud i fritidsklubbene i Trondheim. Vi forholder oss til følgende aldersgrenser på spill:

  • 12 år for Tweenies (5. - 7. trinn)
  • 16 år for ungdom (8. trinn - 17 år)

Ta kontakt om du har spørsmål eller kommentarer om aldersgrenser på dataspill, eller om hvordan vi jobber med datakultur på fritidsklubbene.

NOVA – det digitale kulturhuset

NOVA er en nasjonal digital møteplass for ungdom som driver med datakultur, gaming/e-sport og andre fritidsaktiviteter. Vi bruker Discord, en brukervennlig og tilgjengelig plattform mange ungdommer allerede kjenner godt. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er online-varianten bygd opp med forskjellige rom og kategorier/etasjer hvor ungdom kan møtes digitalt for å spille, holde på med kreative aktiviteter og være sammen på en trygg sosial arena med andre ungdommer og kompetente voksne til stede.

Les mer om NOVA på vår nettside

Sist oppdatert: 23.04.2024

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward