Hjem Politikk og planerTrondheim kommunerevisjonRevisjonsrapporterIntern kontroll på enheter, delrapport 1:innkjøpsområdet

Intern kontroll på enheter, delrapport 1:innkjøpsområdet

Rapporten i pdf

Rapporten oppsummerer Trondheim kommunerevisjon sin gjennomgang av den interne kontrollen på innkjøpsområdet ved 21 enheter i Trondheim kommune. Vi har sett på følgende områder: overholdelse av rammeavtaler, attestasjons- og anvisningsrutiner, gyldighet av utgifter, håndtering av honorarer og bruk av kommunale biler.

Ved spørsmål om rapporten ta kontakt:

Anne-Margit Schjølberg på mobil 916 72 498 eller e-post anne-margit-eide.schjolberg@trondheim.kommune.no

Elin Ingeborg Vassmo på mobil 916 72 389 eller e-post elin-ingeborg.vassmo@trondheim.kommune.no.

Sist oppdatert: 25.05.2018

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)