Hjem Politikk og planerTrondheim kommunerevisjonRevisjonsrapporterKonsekvenser av utsatt vedlikehold i kommunale skoler og barnehager

Konsekvenser av utsatt vedlikehold i kommunale skoler og barnehager

Rapporten i pdf-format

I de siste årene har det vært stor offentlig oppmerksomhet rettet mot manglende vedlikehold av den offentlige bygningsmassen. Denne undersøkelsen viser at manglende vedlikehold over tid fører til forfall ved flere av kommunens bygninger. Et slikt utsatt vedlikehold akkumuleres over tid. Dette fremtvinger enten større renoveringsprosjekter eller kondemnering av bygg.

I denne undersøkelsen har vi undersøkt hvilke økonomiske konsekvenser utsatt vedlikehold av kommunale skoler og barnehager har for Trondheim kommune. Vi har også undersøkt hvilke konsekvenser utsatt vedlikehold har for brukerne av disse formålsbyggene.

Sist oppdatert: 25.05.2018

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)