Hjem Politikk og planerTrondheim kommunerevisjonRevisjonsrapporterMiljøledelse i Trondheim kommune for 2009 med fokus på miljøvennlige innkjøp

Miljøledelse i Trondheim kommune for 2009 med fokus på miljøvennlige innkjøp

Rapporten i pdf

Revisjonen har kartlagt hvordan rådmannen har fulgt opp miljøstyringen for 2009. Fokus har vært på rådmannens konkretisering av miljømål, implementering av miljømål i styringssystem, rapportering av miljømål, samt at vi i årets undersøkelse har valgt å gå nærmere gjennom hva som gjøres for å oppnå målet om miljøvennlige innkjøp.

Ved spørsmål om rapporten kontakt Magnar Andersen på mobil 916 72 218 eller e-post magnar.andersen@trondheim.kommune.no.

Sist oppdatert: 29.08.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)