Hjem Politikk og planerTrondheim kommunerevisjonRevisjonsrapporterNotat om vedtaksoppfølging i hovedplan for vann 2004-2012

Notat om vedtaksoppfølging i hovedplan for vann 2004-2012

Rapporten i pdf

Forundersøkelsen viser at rådmannen ikke har bygget en dam i Valen, ikke gjennomført fullstendig konsekvensutredning eller iverksatt tiltak i tråd med vedtaket. Revisjonen mener det er uklart om rådmannen har orientert formannskapet om utfordringer med å utføre vedtaket. Vi registrerer at rådmannen vil videreføre utredningsarbeidet vedrørende etablering av dam i Valen i hovedplan for vannforsyning 2016-2028.

Kontaktperson er Roald Elvegård og kan nås på telefon 916 36 099 eller e-post roald.elvegard@trondheim.kommune.no

Sist oppdatert: 30.08.2019

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)