Kontaktinfo
Telefon
72549220
Adresse
Industriveien 40
Epost
breidablikkskole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

436

Breidablikk skole

 

fgfg

Nytt regelverk angående elevenes skolemiljø

Utdanningsdirektoratet har kommet med nye regler angående elevenes skolemiljø og mobbing. Du kan lese mer om dette i følgende dokument.

Regelverk - skolemiljø og mobbing: (Powerpoint) - (PDF)

 

fgfg

Skolestart

Velkommen til skolestart høsten 2017

Vi vil gjerne ønske velkommen til skolestart høsten 2017. 2.-7. trinn møter opp klokken 08.15 ved inngang B. 1. trinn møter opp klokken 09.30 ved samme inngang. Vi glere oss til å møte dere alle igjen.

 

 

fgfg

Anleggsarbeid på Breidablikk skole

I disse dager starter arbeidet med påbygg til Breidablikk skole. Det skal komme et nytt bygg i nedre skolegård som skal bygges på resten av skolen. I forbindelse med dette arbeidet, ønsker vi å dele en del informasjon om hvordan dette påvirker hverdagen for elevene.

Det er i all hovedsak nedre skolegård som vil bli berørt. Nedre skolegård vil mer eller mindre i sin helhet bli sperret av med sikkerhetsgjerder fra og med 01.12.2016. Arbeidet er delt inn i tre faser, hvor første fase innebærer en god del graving (vann, kloakk m.m.) og transport. Sikkerhetssonen vil bli noe mindre etterhvert.

Det vil etableres en egen innkjørsel for anleggstrafikk ut mot Industriveien. Anleggstrafikken vil derfor ikke benytte seg av skolens innkjørsler, verken den på nedre eller øvre side.

Infoskriv til foreldre fra anleggsledelsen finner dere HER.
Kart/grafikk over sikkerhetssone (fase 1) finner dere HER.

 

 

 

 

 

Breidablikk skole