Kontaktinfo
Telefon
72542360
Adresse
Benjaminsveien 2
Epost
nyborg-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Nyheter

Utskrift fra Chromebook

Les mer...

 

Beintøft

 Beintøft

 

Grønn Barneby, Miljøpakken og Enhet for fysioterapitjeneste er glade for å kunne samarbeide med barnas miljøorganisasjon Miljøagentene om årets store satsing, Beintøft. Sammen vil vi få flere barn til å sykle og gå til skolen. Miljøagentene arrangerer for tredje gang den store Beintøft-konkurransen, der klasser skal konkurrere nasjonalt med hverandre. Nyborg skole deltar i denne konkurransen.
Beintøft er en kampanje for elever på 1-7. trinn der formålet er å få flest mulig til å gå eller sykle til skolen istedenfor å bli kjørt. To år på rad har Trondheim tatt seieren hjem som beste kommune. Hele 140 klasser fra Trondheim deltok i 2016. Nå oppfordrer vi alle skolene i kommunen til å bli med. Så viser vi nok en gang at vi er
best på å gå og sykle til skolen.

Les mer på www.beintoft.no

 

 

Ny lederstruktur i Trondheim kommune og på Nyborg skole

Fra 1.februar 2017 ble det innført et nytt ledernivå i avdeling for Oppvekst og utdanning i kommunen. Da ble det tilsatt en kommunalsjef for skole, en for barnehage og en for Barne- og familietjenesten. Kommunalsjef for skole er Eva Lise Belboe, som kom fra stillingen som rektor ved Stavset skole.

Fra 1.8.2017 skal det tilsettes avdelingsledere ved skolene. Disse stillingene skal erstatte dagens fagledere og SFO-ledere. Ved Nyborg skole lyses det ut 2 avdelingslederstillinger:

En for skole og en for SFO/skole.

Søknadsfristen er 27.3.2017.

Generell informasjon om avdelingslederstillingene finnes på eget nettsted for kommunen.

Nærmere opplysninger om stillingene på Nyborg skole fås hos rektor Kåre Moum.

Telefon 91627214 eller kare.moum@ou.trondheim.kommune.no

Nyborg skole