Hjem Lade barnehagerØstmarkneset barnehage

Østmarkneset barnehage

Kontakt Østmarkneset barnehage

Se kart

Organisering

Østmarkneset barnehage består av base Ormen Lange og base Tordenskiold med til sammen 27 barn i alderen 0-3 år. Det året de fyller 3 år flytter de over til våre storbarnsbaser på Stabburet barnehage.

Barnehagen ligger fint til ytterst på Lade. Her er vi midt i et historisk område og svært naturskjønne omgivelser. Vårt nærmiljø byr på flotte strender og nydelige turområder i skog og mark.

Visjon og verdisyn

Ved Lade barnehager har vi et særlig fokus på  anerkjennelse av barna som subjekt, på mangfold, toleranse, og raushet overfor hverandres forskjeller.

Å anerkjenne barnet som subjekt, betyr at vi skal møte barna med en likeverdig holdning. Dette gjør vi gjennom å akseptere barnet slik det er, med å ta barnets perspektiver samt å lytte til barnas «hundre språk». Det handler om å se barnet som et eget individ, som kanskje ikke skal passe inn i alle konvensjoner.

Gjennom vårt arbeid i barnehagen ønsker  å vise barna det rom av ulikheter som gjør at nettopp jeg er meg og du er deg samt gi erfaringer og lærdom slik at vi evner å utøve toleranse overfor vårt mangfold. Vi ønsker å utvikle lærdom om at hver og en er viktige sammen for å skape et trygt og fruktbart læringsmiljø for alle, - slik blir det godt å være meg!

Dette verdisynet skal være synlig i alt vi gjør i barnehagen, gjennom de aktivitetene vi har planlagt så vel som våre spontane aktiviteter.

Åpningstider

Kl. 07.30-16.30.

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Østmarkneset barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 13.02.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006