Hjem Sentrum barnehagerNedre Elvehavn barnehage

Nedre Elvehavn barnehage

Kontakt Nedre Elvehavn barnehage

Se kart

Organisering

Barnehagen har 20 plasser for barn over 3 år og 12 plasser for barn under 3 år. Huset er utformet som basebarnehage med 1 storbarnsbase og 1 småbarnsbase.

I det pedagogiske arbeidet deles barna inn etter alder på tvers av barnehagen. Vår filosofi er at både foreldre og barn skal møte en barnehage, hvor alle kjenner alle.

Barnehagen er øvingsbarnehage og har i perioder studenter fra førskolelærerutdanningen ved Dronning Mauds Minne. Barnehagen er etablert med allsidig kompetanse og et innarbeidet, godt og kreativt faglig miljø.

Barnehagen holder til ved Solsiden kjøpesenter, vi har god plass og egen klatrevegg. Barnehagen ble etablert som en del av prosjektet «Barn i byen» hvor hovedmålet var å bidra til utviklingen av et levende bomiljø, som også var tilrettelagt for småbarnsfamilier.

Barna i Nedre Elvehavn barnehage får ved oppstart hver sin kontaktperson som bindeledd til familien. Etter hvert er målet at alle ansatte ved barnehagen skal ha et forhold samtlige barn og foresatte.

Nedre Elvehavn barnehage er mangfoldig sammensatt med mange forskjellige nasjonaliteter og språk representert. 

Å være ansatt i barnehage er et privilegium vi setter stor pris på og vi er takknemlig for at vi får lov til å "låne" deres barn. Vi håper at både barn og foresatte opplever at vi klarer å oppfylle vår visjon:

Sentrum barnehager. Midt i blinken!

Åpningstid

Kl. 07.30-16.30

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Nedre Elvehavn barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 13.02.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004