Hjem Sentrum barnehagerVoldsminde barnehage

Voldsminde barnehage

Kontakt Voldsminde barnehage

Se kart

Organisering

Barnehagen har 28 plasser for barn over 3 år og 14 plasser for barn under 3 år. Huset er utformet som en tradisjonell avdelingsbarnehage med 2 storbarnsavdelinger og 1 småbarnsavdeling. 

I det pedagogiske arbeidet deles barna inn etter alder på tvers av barnehagen. Vår filosofi er at både foreldre og barn skal møte en barnehage, hvor alle kjenner alle.

Barnehagen er øvingsbarnehage og har i perioder studenter fra førskolelærerutdanningen ved Dronning Mauds Minne. Barnehagen er etablert med allsidig kompetanse og et innarbeidet, godt og kreativt faglig miljø.

Barnehagen holder til i Mellomvegen 5 i lyse trivelige lokaler med god plass og egen gymsal. Ute er det en spennende eventyrhage med fabeldyr og grønne vekster hvor barna kan oppleve lukt, smak, farger og romfølelse.

I 2015 "utvidet vi kapasiteten" med høner. I år har vi 2 høner som er "egenklekket" på barnehagen. Både barn og foresatte vil få ansvar for å ta vare på disse gjennom året. 

Barna i Voldsminde barnehage får ved oppstart hver sin kontaktperson som bindeledd til familien. Etter hvert er målet at alle ansatte ved barnehagen skal ha et forhold samtlige barn og foresatte.

Å være ansatt i barnehage er et privilegium vi setter stor pris på og vi er takknemlig for at vi får lov til å "låne" deres barn. Vi håper at både barn og foresatte opplever at vi klarer å oppfylle vår visjon:

Sentrum barnehager. Midt i blinken!

Åpningstid

Kl. 07.15-16.30

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Voldsminde barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 13.02.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006