Hjem Granåsen barnehagerKolsås barnehage

Kolsås barnehage

Kontakt Kolsås barnehage

Se kart

Kolsås barnehage ble åpnet høsten 2006. Idag består Kolsås av Småstein (1-3 år) og Lava (3-6 år) 

Barnehagen ligger flott til i boligfeltet på Kolsås. Småstein og Lava har samme inngang og deler garderobe. Arealene deler de også, samtidig som de kan skjerme seg fra hverandre.

På Kolsås er barna delt inn i ulike grupper ut fra alder. Gruppe Gul og Grønn. Gruppene har sine egne turdager og prosjekter men har også lagt opp for å være sammen.

På Kolsås barnehage møter du barn og voksne som trives godt i lag. Vi ser på oss selv som lyttende, blide, omgjengelige og serviceinnstilte voksne som ønsker å gi barna en innholdsrik tid i barnehagen.

På Kolsås barnehage opplever barna en basedrift som er unik. Her er små og store sammen og deler alle rom. Dette har vi funnet gode arbeidsrutiner på slik at enkeltbarnets behov blir ivaretatt.

Vi har et stort fokus på trygghet, læring og læringsmetoder og jobber mye med å dokumentere det vi arbeider med slik at foreldre/foresatte kan ta del i barnehagehverdagen til deres barn.

Vi tar barn på alvor.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Kolsåslia 2,7026 Trondheim

Åpningstider

Se Granåsen barnehage for alle åpningstidene

Månedsbrev

Se Granåsen barnehage for alle månedsbrevene

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Kolsås barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 16.05.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?