Hjem Granåsen barnehagerGranåsen barnehage

Granåsen barnehage

Kontakt Granåsen barnehage

Se kart

Månedsplaner og felles informasjon fra Granåsen barnehager

Granåsen barnehage består at to team, Nordlys (1-3 år) og Himmeltoppen 3-6 år). Nordlys har tilholdssted i 1. etg. og Himmeltoppen i 2. etg.

Ute på barnehagen finner du en innholdsrik og utfordrende utelekeplass. Her har vi blant annet klatre stativer, grønnsakhage, spiseplasser, grillhytte og et drivhus. 

På Granåsen er barna delt inn i ulike grupper. Gruppene har faste turdager og innedager fordelt over uka. Dette skaper en forutsigbarhet som trygger og gir rammer for alle sammen. 

På barnehagen møter du barn og voksne som jobber for et inkluderende felleskap der foresatte er en naturlig del. De voksne er lyttende, blide, omgjengelige og serviceinnstilte som sammen med barna og foresatte jobber for en innholdsrik tid i barnehagen som er fundamentert i rammeplanen for barnehagen og enhetens årsplan.

Vi har også et nærområde med mye aktivitet her oppe i Granåsen. Det er arrangementer sommer som vinter som barnehagen deltar på, og tilpasser driften etter i et godt samarbeid. Granåsen vil i årene som kommer stå ovenfor store forandringer både på skiarenaen og området rundt Sivilforsvarsleiren. Barnehagen er representert i planleggingsmøter og andre fora for å ivareta et godt samarbeidsklima med arrangører andre interessenter og drift.  

Vi har et stort fokus på trygghet, læring og læringsmetoder og jobber mye med å dokumentere det vi arbeider med slik at foreldre/foresatte kan ta del i barnehagehverdagen til deres barn.

Vi tar barn på alvor.

--> Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Kongsveien 204, 7026 Trondheim

Åpningstider

Se Granåsen barnehage for alle åpningstidene

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Granåsen barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 20.02.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI006