Hjem Granåsen barnehagerGranåsen barnehage
Granåsen barnehage

Granåsen barnehage

Kontakt Granåsen barnehage

Se kart

For mer informasjon om oss, se Granåsen barnehager

Meldeboka

Vi bruker meldeboka til all kommunikasjon med foresatte.

Logg inn i Meldeboka

Veiledninger for meldeboka

Om oss

Granåsen barnehage åpnet i 2006 i midlertidig bygg. I mai 2016 åpnet vi nytt bygg og uteområdet på samme plass. Barnehagen har en unik beliggenhet i Granåsen ski og hopp arena.

Granåsen barnehage består at to team, Nordlys Øst og Vest 1-3 år med til sammen 30 plasser og Himmeltoppen 3-6 år med 40 plasser. Nordlys har tilholdssted i 1. etg. og Himmeltoppen i 2. etg.

Ute på barnehagen finner du en innholdsrik og utfordrende utelekeplass. Her har vi blant annet klatre stativer, grønnsakhage, spiseplasser og et drivhus.

På Granåsen er barna delt inn i ulike grupper. Gruppene har faste turdager og innedager fordelt over uka. Dette skaper en forutsigbarhet som trygger og gir rammer for alle sammen.

På barnehagen møter du barn og voksne som jobber for et inkluderende felleskap der foresatte er en naturlig del. De voksne er lyttende, blide, omgjengelige og serviceinnstilte. Sammen med barn og foresatte jobber vi for en innholdsrik tid i barnehagen som er fundamentert i rammeplanen for barnehagen og enhetens årsplan.

Vi har også et nærområde med mye aktivitet her oppe i Granåsen. Det er arrangementer sommer som vinter som barnehagen deltar på, og tilpasser driften etter i et godt samarbeid. Granåsen vil i årene som kommer stå ovenfor store forandringer både på skiarenaen og området rundt Sivilforsvarsleiren. Barnehagen er representert i planleggingsmøter og andre fora for å ivareta et godt samarbeidsklima med arrangører andre interessenter og drift.

Vi har et stort fokus på trygghet, læring og læringsmetoder og jobber mye med å dokumentere det vi arbeider med slik at foreldre/foresatte kan ta del i barnehagehverdagen til deres barn.

Vi tar barn på alvor.

--> Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Kongsveien 204, 7026 Trondheim

Åpningstider

Se Granåsen barnehage for alle åpningstidene

Planleggingsdager 2021

Barnehagen har fem planleggingsdager hvert barnehageår. Barnehagen er stengt disse dagene. Dagene bruker personalet til kursing, planlegging og forberedelser.

  • Fredag 29. januar
  • Fredag 18. juni
  • Fredag 13. august
  • Torsdag 14. oktober
  • Fredag 15. oktober

Sommerstengt

Kommunale barnehager holder stengt i ukene 28, 29 og 30.

Last ned skole- og barnehagekalender i PDF-format

Priser

Priser og egenbetaling

Felles for alle barnehager

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Granåsen barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 20.08.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004