Hjem Granåsen barnehagerGranåsen barnehage

Granåsen barnehage

Kontakt Granåsen barnehage

Se kart

Se månedsplaner og annen felles informasjon fra Granåsen barnehager

Granåsen barnehage startet høsten 2006 i Granåsen skianlegg i midlertidige lokaler.

Mai 2016 fikk vi et nytt flott bygg. Granåsen barnehage ligger idyllisk til i Granåsen skianlegg med kort vei til skog og mark.

Granåsen barnehage består at to team, Nordlys (1-3 år) og Himmeltoppen 3-6 år). Nordlys har tilholdssted i 1. etg. og Himmeltoppen i 2. etg.

Nordlys er småbarnsteamet med barn i alderen 1-3 år.

Barna på Nordlys er ERFARINGSSAMLERE. De er utforskende, undrende og sulten på livet. Vi har aktive barn med egne tanker og meninger som er aktivt medvirkende i sin egen hverdag.

På Nordlys har vi tro på gjenbruksmaterialer. Vi ser at de bidrar til å skape relasjoner og godt samspill mellom barna. Gjenbruksmaterialer har ingen mal på hvordan de skal brukes. Derfor finner alle sin egen måte å bruke materialene på.

 

Himmeltoppen er storbarnsteamet med barn i alderen 3-6 år. Også de er delt opp i mindre grupper. Himmeltoppen er en friluftsavdeling og benytter skogen og nærmiljøet mye i sitt pedagogiske arbeid.

Naturen er en viktig del av hverdagen for både Nordlys og Himmeltoppen. Skogen er en spennende læringsarena som byr på nye opplevelser og oppdagelser, motoriske utfordringer og ikke minst et spennende rom for lek.

Vi har også et nærområde med mye aktivitet her oppe i Granåsen. Og får med oss det som skjer på stadion. Enten det er hoppere i bakken eller traktorkjøring, løypetråkking og gravearbeid.

--> Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Kongsveien 204, 7026 Trondheim

Åpningstider

Se Granåsen barnehage for alle åpningstidene

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Granåsen barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 23.12.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004