Brannhaugen barnehage

Brannhaugen barnehage

Kontakt Brannhaugen barnehage

Se kart

For mer informasjon om oss, se Granåsen barnehager

Foreldreportalen

Vi bruker Vigilo til kommunikasjon med foresatte i barnehage, SFO og skole.

Logg inn i Foreldreportalen

Veiledninger for bruk av Vigilo

Om oss

Brannhaugen barnehage åpnet høsten 2009 og  ligger flott til i boligfeltet på ved Leirbrua og fine naturområder.

Brannhaugen barnehage består av to team. Leirelva 1 - 3 år med 20 plasser, og Steingrua 3 - 6 år med 40 plasser.

Ute på barnehagen finner du en innholdsrik og utfordrende utelekeplass. Her har vi blant annet klatretrær, grønnsakhage, spiseplasser og et drivhus som vi bruker i vårt daglige arbeid.

På Steingrua og Leirelva er barna delt inn i ulike grupper. Gruppene har faste turdager og innedager fordelt over uka. Dette skaper en forutsigbarhet som trygger og gir rammer for alle sammen.

På barnehagen møter du barn og voksne som jobber for et inkluderende felleskap der foresatte er en naturlig del. De voksne er lyttende, blide, omgjengelige og serviceinnstilte. Sammen med barn og foresatte jobber vi daglig for en innholdsrik tid i barnehagen som er fundamentert i rammeplanen for barnehagen og enhetens årsplan.

Vi har også et nærområde med mye aktivitet her oppe i Granåsen. Det er arrangementer sommer som vinter som barnehagen deltar på, og tilpasser driften etter i et godt samarbeid. Granåsen vil i årene som kommer stå ovenfor store forandringer både på skiarenaen og området rundt Sivilforsvarsleiren. Barnehagen er representert i planleggingsmøter og andre fora for å ivareta et godt samarbeidsklima med arrangører andre interessenter og drift.

Vi har et stort fokus på trygghet, læring og læringsmetoder og jobber mye med å dokumentere det vi arbeider med slik at foreldre/foresatte kan ta del i barnehagehverdagen til deres barn.

Vi tar barn på alvor.

--> Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Persløkkvegen 2, 7026 Trondheim

Oppstart for de yngste

Vi har en foreldreaktiv tilvenning for de yngste barna. Det vil si at barn og foresatte blir invitert til besøk i barnehagen før oppstart. Når barnet begynner i barnehagen er foreldre sammen med barnet minimum fem dager.

Planleggingsdager 2023/24

Barnehagen har fem planleggingsdager hvert barnehageår. Barnehagen er stengt disse dagene. Dagene bruker personalet til kursing, planlegging og forberedelser.

  • Fredag 18. august 2023
  • Torsdag 12. oktober 2023
  • Fredag 13. oktober 2023
  • Fredag 26. januar 2024
  • Fredag 21. juni 2024

Last ned skole- og barnehagekalender i PDF-format

Priser

Priser og egenbetaling

For kommunale barnehager

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Brannhaugen barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

TK-kode: 052110

Adresse: Persløkkvegen 2, 7026 TRONDHEIM

Leder

Anna Ingeborg Hegerberg
Enhetsleder

Direktetelefon:

Annen:

E-post:

Sist oppdatert: 09.02.2024

052110

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward