Hjem Lade barnehagerKorsvika barnehage

Korsvika barnehage

Kontakt Korsvika barnehage

Se kart

Korsvika barnehage består av base Engstykket og base Reina, med til sammen 26 barn i alderen 0-3 år. Det året de fyller 3 år flytter de over til våre storbarnsbaser på Stabburet. Barnehagen ligger godt skjermet fra trafikk. Rundt barnehagen er det et unikt friområde med fotballbaner, grøntareal, strand, akebakker og skog. Utelekeplassen vår er ei naturtomt med både berg og skog - og vi har egen maurtue!

Åpningstid: 07.30-16.30

Ved Lade barnehager har vi et særlig fokus på  anerkjennelse av barna som subjekt, på mangfold, toleranse, og raushet overfor hverandres forskjeller.

Å anerkjenne barnet som subjekt, betyr at vi skal møte barna med en likeverdig holdning. Dette gjør vi gjennom å akseptere barnet slik det er , med å ta barnets perspektiver samt å lytte til barnas «hundre språk». Det handler om å se barnet som et eget individ, som kanskje ikke skal passe inn i alle konvensjoner.

Gjennom vårt arbeid i barnehagen ønsker  å vise barna det rom av ulikheter som gjør at nettopp jeg er meg og du er deg samt gi erfaringer og lærdom slik at vi evner å utøve toleranse overfor vårt mangfold. Vi ønsker å utvikle lærdom om at hver og en er viktige sammen for å skape et trygt og fruktbart læringsmiljø for alle, - slik blir det godt å være meg!

Dette verdisynet skal være synlig i alt vi gjør i barnehagen, gjennom de aktivitetene vi har planlagt så vel som våre spontane aktiviteter.

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Korsvika barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 04.03.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004