Hjem Granåsen barnehagerKolsås barnehage

Kolsås barnehage

Kontakt Kolsås barnehage

Se kart

Kolsås barnehage ligger for tiden midliertidig lokalisert på Stavset. Barnehagen på Kolsås får nytt tak og byggeperioden er estimert avsluttet i oktober 2020.

Kolsås barnehage ble åpnet høsten 2006. Idag består Kolsås av Småstein med 14 barn i alder 1-3 år, og Lava med 19 barn i alderen 3-6 år.

Barnehagen ligger flott til i boligfeltet på Kolsås. Småstein og Lava har samme inngang og deler garderobe. Arealene deler de også, samtidig som de kan skjerme seg fra hverandre.

Ute på barnehagen finner du en innholdsrik og utfordrende utelekeplass. Her har vi blant annet klatretrær, grønnsakhage, spiseplasser, grillhytte og et drivhus.

På Kolsås er barna delt inn i ulike grupper. Gruppene har faste turdager og innedager fordelt over uka. Dette skaper en forutsigbarhet som trygger og gir rammer for alle sammen.

På barnehagen møter du barn og voksne som jobber for et inkluderende felleskap der foresatte er en naturlig del. De voksne er lyttende, blide, omgjengelige og serviceinnstilte som sammen med barna og foresatte jobber for en  innholdsrik tid i barnehagen som er fundamentert i rammeplanen for barnehagen og enhetens årsplan.

På Kolsås barnehage opplever barna en basedrift som er unik. Her er små og store sammen og deler alle rom. Dette har vi funnet gode arbeidsrutiner på slik at enkeltbarnets behov blir ivaretatt.

Vi har et stort fokus på trygghet, læring og læringsmetoder og jobber mye med å dokumentere det vi arbeider med slik at foreldre/foresatte kan ta del i barnehagehverdagen til deres barn.

Vi tar barn på alvor.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider og hvordan vi har det, kom gjerne på besøk eller ta kontakt med barnehagen: Kolsåslia 2,7026 Trondheim

Åpningstider

Se Granåsen barnehage for alle åpningstidene

Månedsbrev

Se Granåsen barnehage for alle månedsbrevene

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Kolsås barnehage, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 17.09.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004