Hjem Sørborgen skole
Sørborgen skole

Sørborgen skole

Kontakt Sørborgen skole

Se kart

Meldeboka

Vi bruker meldeboka til all kommunikasjon med foresatte.

Logg inn i Meldeboka

Veiledninger for meldeboka

Logge på Google hjemmefra

Noen ganger trenger elevene å logge på Google sine verktøy hjemmefra. Under finner dere et dokument som forklarer hvordan dette gjøres.

Logge på Google hjemmefra

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjenesten består av helsesykepleier, fysioterapeut, ergoterapeut og skolelege. Skolehelsetjenesten jobber helsefremmende og forebyggende. Vi tilbyr helseundersøkelser, helseopplysning og gruppesamtaler ut fra nasjonale anbefalinger. Vaksinering skjer etter anbefalt vaksinasjonsprogram (se fhi.no). Hvis sykdom eller andre forhold blir oppdaget, vil skolehelsetjenesten følge opp ved behov.

Vi har tverrfaglig samarbeid med skolen og andre aktuelle samarbeidspartnere. Opplysninger om enkeltelever gis ikke til andre tjenester uten samtykke fra foreldre etter pasientrettighetsloven § 3-4. Vi deltar i helsefremmende tiltak og foreldremøter ved behov.

Elever og foresatte er velkommen til å ta kontakt ved behov. Tema kan for eksempel være kropp og helse, vanskelig livssituasjon på skolen, hjemme eller på fritiden, kosthold, søvn, fysisk aktivitet, seksualitet, tobakk/alkohol/ andre rusmidler, eller andre ting dere lurer på.

Program for skolehelsetjenesten

Kontaktinformasjon

Helsesykepleier Randi Lise Jørgensen

Til stede: mandag-fredag

Telefon: 95 01 05 64

E-post: randi-lise.jorgensen@trondheim.kommune.no

Helsesykepleier Heidi Bjørnli

Til stede: torsdag

Telefon: 90 68 66 56

E-post: heidi.beate.rolland.bjornli@trondheim.kommune.no

Telefoner SFO

SFO 1. trinn: 97 74 89 27

SFO 2. trinn: 97 74 38 31

SFO 3.-4. trinn: 97 76 61 96

Avdelingsleder SFO: 99 37 76 32

Skolestarter

Innskrivingsdager vil bli 8. og 9.mars 2022

Her finner du info om skolestartere skoleåret 2020-2021. Siden oppdateres.

Ferie og fridager

Her finner du oversikt over skolens ferie og fridager (skolerute).

I SFO varierer det når det er planleggingsdager og sommerstengte uker. Ta direkte kontakt med skolens SFO hvis du ikke finner informasjon på disse nettsidene om når det er stengt.

Felles for alle skoler

Aktivitetstilbud i bydelen

Lurer du på hvilke fritidstilbud som finnes i ditt nærmiljø? I Aktørbasen finner du oversikt over veldig mange lag og organisasjoner i Trondheim som tilbyr fritidsaktiviteter.

Kommunen tilbyr også ulike fritidsaktiviteter for barn og unge. Kulturskolen har undervisning både i bydelene og i sentrum, mens kommunens fritidsklubber har tilbud for tweenies (5.-7. trinn) og for elever på ungdomstrinnet. Biblioteket har også mange tilbud for barn, ungdom og familier i sentrum og i bydelene.

Trenger du tilrettelegging for å delta i fritidsaktiviteter? Kommunen tilbyr støttekontakt og tilrettelagte gruppetilbud for barn og unge. Det finnes også tilskuddsordninger der frivillige organisasjoner kan søke om kompensasjon for manglende kontingent, støtte til turer eller nødvendig utstyr.

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Sørborgen skole, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Sist oppdatert: 24.01.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI004