Brundalen helse- og velferdssenter

Inngangsparti og fasade av Brundalen helse- og velferdssenter

Kontakt Brundalen helse- og velferdssenter

Se kart

Velkommen til Brundalen helse- og velferdssenter

Brundalen er et stort helse- og velferdssenter med 80 beboere fordelt på fire etasjer, som igjen er delt opp i ti mindre enheter med tilhørende kjøkken, spiseplass og stue med utgang til en trivelig overbygd terrasse.

Vi ligger idyllisk plassert i enden av en vei, omgitt av en frodig hage med turstier, lysthus, blomster, busker og frukttrær.

Brundalen er et godt etablert og veldrevet helse- og velferdssenter med mange dyktige og dedikerte ansatte som har vært her over tid, og i den grad det lar seg gjøre, forsøker vi å sette sammen de ulike fløyene med beboere som vi håper kan finne glede i hverandre.

Brundalen helse- og velferdssenter har tilbud om frisør på faste dager og fotpleie etter avtale.

Vi er en godkjent lærebedrift.

Livsgledehjem

Vi er et livsgledehjem, dette innebærer at den enkelte beboers kulturelle, åndelige og sosiale behov er satt i system på lik linje med medisinering, ernæring og andre fysiske behov. Ukentlig arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som konserter og utflukter mm. Det er en stor fellesstue i hver etasje som benyttes til felles aktiviteter og de ukentlige arrangementer. Vi har to aktivitører på huset.

Praktisk informasjon

Bussen stopper rett utenfor og vi kan tilby gratis parkeringsplass til de som har behov for det.

Benytt hovedinngangen ved ekspedisjonen. Døren er åpen fra 08.00-15.30 mandag til fredag. Ellers bruk porttelefonen til høyre for hovedinngang, så åpner personalet til dere.

Har du lyst eller vet om noen som ønsker å bidra som frivillig her på Brundalen, så tar vi med glede imot flere. Ta kontakt på e-post.

Følg oss på Facebook, Brundalen helse- og velferdssenter.

Brukerråd

Brukerrådet er en arena for dialog, et sted for fruktbart samarbeid mellom ansatte og pårørende. Her kan det utveksles synspunkter, erfaringer, verdier og fagkunnskap for at tjenestekvaliteten skal bli basert på et bredest mulig grunnlag. Veien til kommunens øverste ledelse skal være kort.

Brukerrådet på Brundalen HVS har møter 4-6 ganger per år, og arrangerer blant annet et pårørendemøte en gang i året. Medlemmene i brukerrådet for 2018 er:

Sommerfest 2017Mozell i fin stettglass til sommerfesten SommerblomsterBeboer nyter sol og sommerSykkeltur med beboereTur til Voll gård med livsgledeelever og beboereSittegruppe i en av fellestuene våreEn av våre tre fellesstuerFellesstueSittegruppe ved hovedinngangen

Til deg som har fått plass i sykehjem

Søk om plass

Ta kontakt med helse- og velferdskontoret i din bydel for å søke om tjenester i kommunen. Er du usikker på hvilken bydel du tilhører, kan du se i kartet over bydelene.

Helse- og velferdskontoret tar i mot henvendelser og søknader, vurderer hvilket behov for tjenester du har og fatter vedtak om tjenester. Du kan også ta kontakt for å få råd og veiledning om helse- og omsorgstjenester, frivillige tilbud og støtte til pårørende. 

Priser helse- og velferdssenter

Priser for å bo på helse- og velferdssenter

Hjelp og støtte til deg som er pårørende

Jobb i helse

logo jobb i helse

Helsevesenet i kommunen byr på spennende jobbmuligheter. Kommunen trenger spesielt sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere.

Les mer om Jobb i helse

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Brundalen helse- og velferdssenter, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Kontaktpersoner

  • Enhetsleder Astrid Lidbom, telefon 95 26 37 36
  • Avdelingsleder Elisabeth Ler Støland, telefon 97 99 62 70
  • Avdelingsleder May Helen Solum, telefon 47 51 85 98
  • Konsulenter Kristin Markussen og Jannicke Williamssen, telefon 72 54 12 00/02/32.

TK-kode: 023710

Sist oppdatert: 20.09.2022

023710

Gå til toppen

arrow_upward
pd1mdwk0005EB