Kontaktinfo
Telefon
72547350
Adresse
Vikelvvegen 151
Epost
solbakken-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

 

Syngende skole

Rasmus og Verdens beste Band

Skolen har hatt besøk av Rasmus og Verdens Beste Band. De spilte forestillingen Rasmus og Verdens Beste Jul. En kjempeflink gjeng skapte stor stemning i gymsalen på skolen. Nå kan jula bare komme! 

Rasmus og verdens beste band 
 Rasmus og verdens beste band
 

 

Bikuben-honning

Solbakken skole har siden slutten av april hatt bikube. Elevene på skolen har fått vært med birøkter, sett på livet inni bikuben og tatt ut honning til slutt. Biene har vært med på å sikre artsmangfoldet av blomster i området rundt skolen. Vi selger nå egenprodusert honning på glass. 

Artikkel på nett

Honning Bikube 

 

Kulturkvelder dette skoleåret:

Dato for årets kulturkvelder på Solbakken skole er:

Torsdag 15. desember kl. 18.00

Torsdag 8. juni kl. 18.00

 

Solbakken skole er 150 år

Dette markeres gjennom hele skoleåret. 

17.mai 
 17 mai tog

Humlebuzz

Solbakken skole har hatt besøk av Humlebuzzen.

"HumleBuzz er et skoleprosjekt som skal spre kunnskap om pollinering, og om hvor viktig insektene er for produksjonen av mat. I dette prosjektet blir vi nærmere kjent både med humler, bier og andre insekter. Vi skal bli med humlene hjem og studere hvordan de samarbeider med blomstene. Humlene får all den maten de trenger når de hjelper blomstene med pollinering.

Når Humlebuzz kommer på besøk, har vi med oss et levende humlebol! Der bor dronningen og hennes døtre. Du skal få holde den lille kassa med alle humlene i, og studere hva de holder på med."

Humlebuzz 

 Syngende skole

Solbakken skole er med på Syngende skole.
Syngende skole er en nasjonal satsing inn mot barneskolen. Vi ønsker å motivere skolen til å bruke sang i alle fag, og gi barna anledning til å synge hver dag. I tillegg ønsker vi at skolen integrerer så mye sang som mulig inn i sin generelle virksomhet og at den skaper tradisjoner der sang brukes aktivt. Hensikten med Syngende skole er å la norske skolebarn dra fordel av de positive læringseffektene knyttet til sang.

 

Digital Meldebok

Solbakken skole bruker digital meldebok. Les mer på:

http://www.trondheim.kommune.no/meldeboka

 

 

Solbakken skole