Kontaktinfo
Telefon
72543300
Adresse
Flatåsenget 30
Epost
flatasen-skole.postmottak@trondheim.kommune.no
Vis mer Vis i kart

Kontaktinformasjon rektor
Hilde Klungsøyr - 72 54 33 02 / 90 74 26 07

Fasade

Nye kulturskoletilbud for ungdom
Rap, hip-hopdans og synthlab

 

Sommerhilsen fra rektor

Sommeravslutning på øvre bygg

Kjære alle sammen, elever, foresatte og kolleger.

Det er snart sommer og på tide med en felleshilsen fra meg.
Vi har hatt et opplevelsesrikt skoleår på Flatåsen, som alltid. Når vi er så mange, nesten 1000 personer, som møtes hver dag, så skjer det alltid noe, på godt og vondt. En ting er helt sikkert, det blir aldri kjedelig!

Jeg trives veldig godt med dere og jeg håper dere trives med meg. Det er alltid stas når noen spør hva jeg jobber med og jeg sier at jeg er rektor på Flatåsen skole.
Det å være sammen med så mange, gjør noe med deg. Vi forholder oss til små og store, unge og gamle, menn og kvinner fra mange forskjellige land og verdensdeler. Vi må holde oss oppdatert og orientert om alt som forgår rundt oss.

Jeg er opptatt av at vi mennesker må snakke sammen for å forstå hverandre bedre. Det skal vi gjøre noe med neste skoleår. Vi skal prøve å ha mobilfri skole, for å snakke mer sammen og for å være sammen på andre måter. Vi har FAU og Brukerråd med oss på dette. Vi er spente, men håper og tror det skal bli en bedre skolehverdag for de fleste. Noen vil vel si at dette er bare dumt, men de som har prøvd det, trives etterhvert med det.

Da vil jeg takke for et godt og innholdsrikt skoleår på alle måter. Vi gjør det bra på Flatåsen og det beste av alt er at de aller fleste trives. Elevundersøkelsen viser det. Hvis man ikke trives, lærer man heller ikke noe. Det har jeg alltid hevdet og det tror jeg på!

God sommer alle sammen. Nyt dagene på best mulig måte!

Vennlig hilsen Hilde, rektor.

  

Handlingsplan mot mobbing
En beskrivelse av rutinen ligger her. Den ligger også i menyen på bunnen av siden under Skolen vår.

 

Kulturuka 2017
Kulturuka 2017 Åpning

Her er programmet for årets Kulturuke.

 

Nye åpningstider SFO

Fra skoleåret 2017/2018 vil SFO sin åpningstid være 0700 - 1630. Bakgrunnen for å stenge 1630 istedet for 1645 er at vi det siste halvåret ser at svært få benytter seg av det siste kvarteret, og at vi heller vil bruke personalressursene tidligere på dagen når de fleste elevene er på sfo. Tendensen er også at flere og flere går over til oppholdstiden inntil 12 timer, noe som gjør mange avslutter sfo dagen i tidsrommet 1500-1530.

 

Leksehjelp på Saupstad Bibliotek

Frivillige ved Saupstad Frivillighetssentral kan hjelpe til med norsk og matematikk.

Se hele invitasjonen her

Flatåsen skole